rejestracja na a2. przepisy
• Strona 1 z 1
rejestracja na a2. przepisy
Witam.
Proszę o podpowiedź odnośnie przepisów .
Szukam Hondy cb 500 na A2 jednakże w mojej okolicy ciężko takową znaleźć. mam pytanie czy jak kupie taką która ma wpisane 42kw i sam domowymi sposobami ją zablokuje nawet i o połowę, wszystko jedno byle w dowód weszło poniżej 35kw po czym można będzie ją zdjąć to czy wystarczy wtedy jechać na hamownię a później z wykresem na przegląd po czym udać się do wydziału komunikacji ? czy może blokada musi być jakaś homologowana ? wydaje mi się to zbyt proste ponieważ po zakupie motocykla i tak przegląd i rejestracja mnie czeka więc tylko doszła by ta blokada samoróbka plus hamownia ? Przydałyby się podpowiedzi kogoś kto już się z tym bawił. Z góry dziękuje za pomoc. pozdrawiam
Proszę o podpowiedź odnośnie przepisów .
Szukam Hondy cb 500 na A2 jednakże w mojej okolicy ciężko takową znaleźć. mam pytanie czy jak kupie taką która ma wpisane 42kw i sam domowymi sposobami ją zablokuje nawet i o połowę, wszystko jedno byle w dowód weszło poniżej 35kw po czym można będzie ją zdjąć to czy wystarczy wtedy jechać na hamownię a później z wykresem na przegląd po czym udać się do wydziału komunikacji ? czy może blokada musi być jakaś homologowana ? wydaje mi się to zbyt proste ponieważ po zakupie motocykla i tak przegląd i rejestracja mnie czeka więc tylko doszła by ta blokada samoróbka plus hamownia ? Przydałyby się podpowiedzi kogoś kto już się z tym bawił. Z góry dziękuje za pomoc. pozdrawiam
- kap3l95
- Świeżak
Re: rejestracja na a2. przepisy
kap3l95 napisał(a):.. sam domowymi sposobami ją zablokuje
.. po czym można będzie ją zdjąć
.. tylko doszła by ta blokada samoróbka...
Motocykl i jego czesci / podzespoly Maja homologacje. Jak wiec zamierzasz zdobyc homologacje na samorobne dlawienie ?
Du zestawu dlawiacego masz papiery homologujace ja na podstawie ktorych zostaje m/i dokonany wpis w papiery.
A zdjecie zestawu dlawiacego juz dyskwalifikuje Cie jako kierowce, jestes jeszcze pyschicznie niedojrzaly.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle na kategorie A2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości