Honda cbr 125 Kupno
• Strona 1 z 1
Honda cbr 125 Kupno
Witajcie posiadam już motorek 72cc i mam zamiar go sprzedać i kupić jakiś motor na wygląd ścigacza i zobaczyłem honde cbr 125cc i mam zamiar kupić albo na wakacje albo za rok.I tu do was pytanie czy te motorki mają taki silnik nie do zajeżdżenia oczywiście ja nie katuje motorów i piszcie opinie na temat cbrk ile to poleci ile pali dziękuje za odp LwG
- Masaj
- Świeżak
CBR 125 posiada silnik 4t - czterosuwowy, silniki takie jak są serwisowane, uchodzą za długowieczne, mało awaryjne i oszczędne...
Nie należy jednak oczekiwać od nich eksplozji mocy takiej jak w 2t - dwusówach takich jak NSR, czy RS... W tych wysoka moc podyktowana jest częstymi, drogimi remontami i wysokim spalaniem...
Nie należy jednak oczekiwać od nich eksplozji mocy takiej jak w 2t - dwusówach takich jak NSR, czy RS... W tych wysoka moc podyktowana jest częstymi, drogimi remontami i wysokim spalaniem...
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
miki1406 napisał(a):CBR 125 posiada silnik 4t - czterosuwowy, silniki takie jak są serwisowane, uchodzą za długowieczne, mało awaryjne i oszczędne...
Dlatego chciałem 4t ponieważ 2t sie psują

- Masaj
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości