Przegląd rejestracyjny - Kraków
• Strona 1 z 1
Przegląd rejestracyjny - Kraków
Witajcie.
Zbliża się przegląd rejestracyjny mojego moto, ale mam pewien problem.
Otóż odmówiono mi w ogóle przyjęcia z racji tego, że mam dość głośny wydech (najwyraźniej poprzedni właściciel chyba miał zamiłowanie do basów) i odesłano do jakiejś głównej stacji kontroli na Saskiej.
Ogólnie motocykl jest w pełni sprawny, regularnie serwisowany, tylko ten wydech...
Czy ktoś z szanownych Forumowiczów, mógłby polecić stację kontroli a Krakowie, która przymknie na wydech oko?
Oczywiście w razie czego może być na priv
Zbliża się przegląd rejestracyjny mojego moto, ale mam pewien problem.
Otóż odmówiono mi w ogóle przyjęcia z racji tego, że mam dość głośny wydech (najwyraźniej poprzedni właściciel chyba miał zamiłowanie do basów) i odesłano do jakiejś głównej stacji kontroli na Saskiej.
Ogólnie motocykl jest w pełni sprawny, regularnie serwisowany, tylko ten wydech...
Czy ktoś z szanownych Forumowiczów, mógłby polecić stację kontroli a Krakowie, która przymknie na wydech oko?
Oczywiście w razie czego może być na priv

Pozdrawiam,
DonAndress
DonAndress
- DonAndress
- Świeżak
Myślę że dobra zasadą jest serwisować i robić przeglądy w tym samym warsztacie. Masz wówczas pewność ze skoro coś zrobili to wiedzą o tym i nie czepiają się potem. Kiedyś w Krak0owie był taki warsztat Motorsport https://motorsport-chrobak.motointegrator.pl/#tab-offer . Z pewnością są tam przeglądy, a i chyba motocykle serwisują. Jak chcesz to tam podjedź. Z przeglądami nie wolno ryzykować. Z jednej strony oni sprawdzają bezpieczeństwo naszego pojazdu. Z drugiej potrafią dokuczyć tak że nic im nie zrobisz.
- okoń
- Świeżak
melvin napisał(a):najprościej kupić seryjny wydech, kosztuje grosze i zawsze możesz sprzedać...
jak masz mocno przeginający wydech, to oryginał musisz mieć, bo bedziesz cześto jezdzil na kontrole jak ci dowod beda zabierac

zatem oryginalu nie sprzedawac:D
- Kaai
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1