Zobacz wątek - R125 - Pierwszy trafiony?
NAS Analytics TAG

R125 - Pierwszy trafiony?

Jeśli chcesz porozmawiać o motocyklach, które nadają się dla posiadaczy kategorii A1 lub B (powyżej 3 lat) to jest to miejsce dla Ciebie.
_________

R125 - Pierwszy trafiony?

Postprzez infermus » 5/9/2014, 21:39

Witajcie, upatrzyłem sobie ostatnio taką oto Yamahę:

http://allegro.pl/show_item.php?item=4571628801

Macie jakieś zastrzeżenia, co do niej? Bo póki co, nie zauważyłem nic szczególnego, malowanie oryginalne, lusterka, kierunki, też opona z przodu, po bieżniku podobna, czyli może i też oryginalna, cóż...
Teraz liczę na waszą ocenę.
Pozdrawiam LwG
infermus
Świeżak

Postprzez Movi » 6/9/2014, 09:28

Kolego ja Ci już na wstępie mówię, że jak motocykl sprowadzony z włoch to prześwietlaj na prawo i lewo, zaczynając od sprawdzenia jej po VINie czy to na bank ten kolor chociażby.

Miałem do czynienia z "okazyjnie" kupioną r6 z włoch. Miała 4 tys. przebiegu i wyglądała jak nówka. Problem pojawił się po zdjęciu owiewek...
Movi
Moderator

Postprzez infermus » 6/9/2014, 20:25

Dzięki za radę :) Dzisiaj byłem u tego faceta, co ją sprzedaje i tak:
Sytuacja wygląda tak, że właściciel miał operacje na kręgosłup i nie chce ryzykować zdrowia, a nie chce by sprzęt się kurzył, opowiadał mi o nim dużo, w tym roku był mało jeżdżony, ale widać, że zadbany. Jest lekko szurnięty na lewą stronę, trochę przytarta końcówka kierownicy i klamka sprzęgła i dół owiewki, boczek jest praktycznie nie ruszony. Nie wiem, ale wydaje mi się, że to nie jest mina.
Też miałem podejrzenia o "Włoskie pochodzenie" ale no póki co, to nic "nie odkryłem". Mimo, że to 6-cio latek i ma 14,5 tys. km. przebiegu. Stan jest naprawdę ładny. Co myślicie?
infermus
Świeżak

Postprzez Movi » 8/9/2014, 09:30

Zabieraj do ASO wydaj 250 zł i masz czarno na białym.
Movi
Moderator

Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B