Ból stopy przy chodzeniu
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Ból stopy przy chodzeniu
Witam, od jakiś 3 miesięcy mam motor i teraz tak, jeżdżę co jakiś czas do pracy motorem jakieś 2-3km w jedną stronę lub autem, motorem jeździłem ostatni raz jakieś 2tyg temu a od 5 dni boli mnie stopa, w tym miejscu gdzie zmieniamy biegi i dziś wyjechałem na motor. Jeżdżę w butach do gry w nogę, tzw halówki i jak chodzę to mnie boli, jak pisałem dziś wyjechałem motorem i przy zmianie biegów właśnie w tym miejscu mi uciska, boli. Czy ktoś miał taki przypadek? Co to może być za ból? Smaruje maściami i nic z tego...
-
Maniek26gda - Świeżak
Prawdopodobne przyczyny, moim zdaniem są dwie...
1. Układ zmiany biegów jest uszkodzony i musisz używać zbyt dużej siły niż to założył producent...
2. Dźwignia zmiany biegów jest źle ustawiona... Zbyt wysoko lub zbyt nisko... W części modeli reguluje się to śrubą rzymską,
w niektórych dźwignie przestawia się na frezie...

1. Układ zmiany biegów jest uszkodzony i musisz używać zbyt dużej siły niż to założył producent...
2. Dźwignia zmiany biegów jest źle ustawiona... Zbyt wysoko lub zbyt nisko... W części modeli reguluje się to śrubą rzymską,
w niektórych dźwignie przestawia się na frezie...

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
Biegi wchodzą dobrze. Ustawione też jest dobrze wg mnie, tzn tak jak brat ma w fz600. Może to wina tej gumy, że za twarda? I pytanie, ile będzie mnie męczyć ten ból? Dodam jak wcześniej, że zaczęło mnie boleć po kilku dniach jak przesłałem jeździć motorem.
-
Maniek26gda - Świeżak
Chodzi mi o to czy ten ból to jakiś odcisk czy co? Jak pisałem ból zaczął doskwierac mi kilka dni po tym jak odstawiłem motor i boli już 5 dzień
-
Maniek26gda - Świeżak
A może kur...lepiej iść do lekarza a nie zadawać tutaj durne pytania w stylu ile będzie jeszcze bolało.
Jeśli przez internet ktoś zdiagnozuje cię, bo jak piszesz to może JAKIŚ odcisk, to jest lepszy niż Dr House. Nie widzisz nawet czy masz odcisk?
Sorki, że to powiem ale pierdoła jesteś a nie facet. Zamiast iść do lekarza to męczysz dupę idiotycznymi pytaniami.
Jeśli przez internet ktoś zdiagnozuje cię, bo jak piszesz to może JAKIŚ odcisk, to jest lepszy niż Dr House. Nie widzisz nawet czy masz odcisk?
Sorki, że to powiem ale pierdoła jesteś a nie facet. Zamiast iść do lekarza to męczysz dupę idiotycznymi pytaniami.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Ja pierrdole, ale chvjnia się z tego forum zrobiła
Nie poznaję po prostu. Za każdym razem jak tu wchodzę po dłuższym czasie to mi się odechciewa. Chyba się tu już na nowo nie odnajdę...
Do autora: Jak mnie bolał ząb, to go wyrwałem. A może maść od bólu dvpy pomoże?

Do autora: Jak mnie bolał ząb, to go wyrwałem. A może maść od bólu dvpy pomoże?
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
CzesterTX napisał(a):Do autora: Jak mnie bolał ząb, to go wyrwałem. A może maść od bólu dvpy pomoże?
Brawo! Polecam tak jeszcze 31 razy i wykonać protezy całkowite

A tubkę mam nawet w realu.. na szczęscie jeszcze nie stosowałem.
-
kravec - Administrator
Nie ciesz sie. I tak nie dam Ci zarobic bo mieszkamy na roznych krancach Polski. No chyba, ze bedziesz taki orzel i zrobisz mi protezy korespondencyjnie w oparciu o zdjecie z komorki 

Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2