Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> O włos od wypadku - skuter versus...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] O włos od wypadku - skuter versus...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 5/9/2014, 16:27

A po drugiej stronie ulicy stoi policja i mandacik dla motocyklisty <br><hr>TrolJarek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/9/2014, 19:04

Dobrze, że chociaż w geście resztek człowieczeństwa zatrąbił bo byśmy stracili kolejnego młodego człowieka, facet by z kryminału nie wyszedł o ile by go ktoś wcześniej z rodziny zmarłego na tamten świat nie posłał...<br><hr>zenek_bb
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/9/2014, 19:46

W sumie, tu leży również wina po stronie motocyklisty, ponieważ mógł też się rozejrzeć, a taka ciężarówką, jeszcze z załadowaną naczepą, gdy jest rozpędzona, łatwo nie wyhamuję.<br><hr>Murzyn
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/9/2014, 19:52

Komentatorzy napisał(a):W sumie, tu leży również wina po stronie motocyklisty, ponieważ mógł też się rozejrzeć, a taka ciężarówką, jeszcze z załadowaną naczepą, gdy jest rozpędzona, łatwo nie wyhamuję.<br><hr>Murzyn<br>
idz stÄ…d<br><hr>kiba
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/9/2014, 00:19

Komentatorzy napisał(a):W sumie, tu leży również wina po stronie motocyklisty, ponieważ mógł też się rozejrzeć, a taka ciężarówką, jeszcze z załadowaną naczepą, gdy jest rozpędzona, łatwo nie wyhamuję.<br><hr>Murzyn<br>
Czyli mam rozumieć, że jakby przed ciężarówką na światłach zatrzymała się osobówka to by była przerobiona na mielonkę ?, bo kierowca ciężarówki nie wziął pod uwagę, że na skrzyżowaniach szczególnie ze światłami zachowuje się szczególną ostrożność ?<br><hr>Dziku
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/9/2014, 01:16

Nie pierdolcie jak pojebani! Wina lezy po stronie ch*** w cięzarówce, takiego zatrzymuje się, wyciąga z pojazdu i butuje skurwiela w asfalt...a także każdą ****ę która broni ch***! Tak się robi a nie pierdoli trzy po trzy, miałem taką sytuację już na drodzę i zareagowałem w jeden sposób. Tyle!<br><hr>raver
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/9/2014, 06:37

Policja stojąca po drugiej stronie ulicy nawet nie zareagowała...<br><hr>Siarka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/9/2014, 15:01

Komentatorzy napisał(a):Nie pierdolcie jak pojebani! Wina lezy po stronie ch*** w cięzarówce, takiego zatrzymuje się, wyciąga z pojazdu i butuje skurwiela w asfalt...a także każdą ****ę która broni ch***! Tak się robi a nie pierdoli trzy po trzy, miałem taką sytuację już na drodzę i zareagowałem w jeden sposób. Tyle!<br><hr>raver<br>
łeb se zbutuj idioto, wina ciężarowki i powinien miec za to bardzo wysoki mandat to się zgadzam, ale czytając twój komentarz zastanawiam się kto ci dał prawko i ciekawe czy siebie butujesz o asfalt jak łamiesz przepisy kretynie przypomnij sobie ile to razy komus droge zajehałeś<br><hr>k
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/9/2014, 15:18

Komentatorzy napisał(a):Czyli mam rozumieć, że jakby przed ciężarówką na światłach zatrzymała się osobówka to by była przerobiona na mielonkę ?, bo kierowca ciężarówki nie wziął pod uwagę, że na skrzyżowaniach szczególnie ze światłami zachowuje się szczególną ostrożność ?<br><hr>Dziku<br>
racja! ale tylko w tym przypadku. jestem kierowca zawodowym i wiem ze trzeba czesto na drodze myslec za innych kierowcow zeby uniknac wypadku czy kolizji. niektorzy jezdza po 20 lat i nie wiedza kto ma pierwszenstwo przejazdu w razie awari swiatel czy na rondach. <br><hr>kiero
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/9/2014, 15:22

Komentatorzy napisał(a):Mówcie co chcecie, ale w mojej opinii kierowca tego skuterka to bardzo słaby kierowca, w mojej opinii taki kierowca to... nawet nie będę mówił tego (tak samo stwarzający zagrożenie dla ruchu drogowego, bo nie myśli), co z tego, że ma zielone światło (on jechał jak zahipnotyzowany, zielone, więc jedzie i nawet głowy nie odwróci, żeby zobaczyć, czy faktycznie może przejechać, dla niego zielone jest to znaczy, że bez względu na wszystko można jechać). Wypadków na drodze można uniknąć - jeżeli jedna osoba łamie przepisy, to gdyby więcej osób było rozgarniętych, to były by wstanie na tyle wcześnie zareagować, żeby nie doszło do wypadku po mimo tej osoby, która łamie przepisy, to jest taka sama sytuacja, kiedy pieszy ma zielone i idzie jak "owca" przez pasy, nawet nie popatrzy się w kierunku samochodu, co by było gdyby kierowca np. stracił panowanie nad samochodem, próbował, trąbił, migał światłami, a taki pieszy idzie (jeszcze ze słuchawkami) i nie wie nic co się w okół niego dzieje.
Wracając do kierowcy tir'a, to faktycznie, takich ciągle nie brakuje, kiedy jadą przez teren zabudowany z ogromną wręcz prędkością, ale co poradzisz, on miałby co najwyżej zadrapanie na zderzaku, a kierowca skuterka przerobiony zostałby na konserwę, tak więc prawo większego tutaj zadziałało.
Dlatego apeluję do każdego (pieszego, kierowcy) zielone nie znaczy, że możesz bezpiecznie na 100% przejechać/przejść przez skrzyżowanie.<br><hr>mateusz77b<br>
100% racji a reszta komentarzy do kosza<br><hr>zibi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/9/2014, 15:26

Komentatorzy napisał(a):Idiota na skuterze z klapkami na oczach. Zawsze jak startuje ze świateł jako pierwszy, to patrzę, czy nic nie jedzie, tym bardziej 40 tonowiec, który po prostu nie wyhamuje na światłach bez licznika, nawet jak te 5 sek przed skrzyżowaniem zgaśnie mu zielone. Zesra się, ale nie wyhamuje.
A światła bez licznika to kolejny debilizm.
<br><hr>Akysz<br>
Komentatorzy napisał(a):40 tonowiec miał dość czasu aby wyhamować, po prostu osrał temat. To jest mentalność kierowców ciężarówek których jedynym życiwoym osiągnięciem z zakresu edukacji było zrobienie prawa jazdy na ciężarówkę.<br><hr>Loki<br>
to idz i zrob zobaczymy czy zdasz biurowy pedanciku w sluzbowej fabi! Mistrzu prostej hahaha<br><hr>mlodydziad
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/9/2014, 15:29

Komentatorzy napisał(a):A najciekawsze jest to ze po 2 stronie stoi policja i nic nie zrobiła nawet nie ruszyła za kierową tira który złamał przepis na ich oczach ;) Witajmy w Polsce ;)
Ps.: A co do kierowcy Tira to nawet widać że nie podjął sie hamowania przed skrzyżowaniem tylko dopiero za gdy kierowca samochodu zatrąbił ;)<br><hr>Ktoś<br>
slepy jestes i sie nie znasz<br><hr>porto
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/9/2014, 18:32

Jeżdżę ciężarówką i stwierdzam, że jesteś idiotą.<br><hr>OcoCho?
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/9/2014, 15:35

Jestem w szoku!! Wg mnie Ci policjanci powinni od razu stracić prace!!!<br><hr>Hubert
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/9/2014, 15:38

Wszyscy co twierdzą, że motocyklista miał choć 1 promil winy są idiotami!! Jestem ciekaw co by pisali gdyby to była ich matka!! Ciężarówka wjechała na późnym czerwonym!!!!!<br><hr>Hubert
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości

na górê