[Aktualności] Najlepsze Ice Bucket Challenge jakie...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Najlepsze Ice Bucket Challenge jakie...
Dyskusja na temat: Najlepsze Ice Bucket Challenge jakie widziałeś
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Najlepsze Ice Bucket Challenge jakie widziałeś
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Najlepsze Ice Bucket Challenge jakie widziałeś
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Noo super. Znowu zaczną ginąć ludzie przez głupie wyzwanie. Nie ma to jak oblać się zimną wodą i dochodzić do siebie kiedy trzeba być cały czas uważnym, do tego polanie zimną wodą to gwarantowany skurcz mięśni na który nie mamy wpływu a więc śmierć na miejscu jadąc motocyklem na wheelie. wstyd mi być pasjonatem moto przez takich jak ten kolega. Mieszka w ciepłym kraju. Najwyraźniej nie miał do czynienia z zimną wodą Nigdy. Chyba chciał się pochwalić że potrafi zrobić wheelie. Ja też potrafię. tylko że technicznie dociskając moto do asfaltu i wyrywając do góry nawet WSKą 125. <br><hr>yarek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ice Bucket challenge powstał w celu promowania fundacji zbierającej fundusze na badanie nad lekami na ALS. Na początku idea była trzymana a mianowicie:
Zostajesz nominowany do challenge (przez kogoś kto go zrobił) i albo wpłacasz jakąś sumę na fundację albo robisz challenge (oczywiście można obydwa). Z wyzwania robisz video w którym oblewasz się kubłem wody z lodem i podczas którego wypadało by WYJAŚNIĆ dlaczego to robisz, że to w ramach akcji uświadamiającej o ALS itp. itd. i jak zrobisz to nominujesz kolejne osoby.
Oczywiście jak to bywa, z czegoś z ideą zrobiła się mainstremowa sieczka, każdy oblewa się wodą, nawet nie wspomną słowem po co to robią albo sami nawet nie wiedzą o co chodzi.<br><hr>ALS
Zostajesz nominowany do challenge (przez kogoś kto go zrobił) i albo wpłacasz jakąś sumę na fundację albo robisz challenge (oczywiście można obydwa). Z wyzwania robisz video w którym oblewasz się kubłem wody z lodem i podczas którego wypadało by WYJAŚNIĆ dlaczego to robisz, że to w ramach akcji uświadamiającej o ALS itp. itd. i jak zrobisz to nominujesz kolejne osoby.
Oczywiście jak to bywa, z czegoś z ideą zrobiła się mainstremowa sieczka, każdy oblewa się wodą, nawet nie wspomną słowem po co to robią albo sami nawet nie wiedzą o co chodzi.<br><hr>ALS
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ALS Ice Bucket Challenge – czynność wiążąca siÄ™ z wylaniem lodowatej wody na gÅ‚owÄ™ (co uÅ›wiadamia, jak czujÄ… siÄ™ chorzy na ALS) w celu promowania Å›wiadomoÅ›ci spoÅ‚ecznej dotyczÄ…cej stwardnienia zanikowego bocznego (ALS). Wylanie na siebie wody ma towarzyszyć wpÅ‚aceniu pieniÄ™dzy na konta organizacji dziaÅ‚ajÄ…cych na rzecz chorych na ALS[1]. Uczestnicy akcji nominujÄ… również trzy kolejne osoby do wziÄ™cia w niej udziaÅ‚u w czasie 24 godzin od nominacji<br><hr>yarekKomentatorzy napisaÅ‚(a):o co chodzi z tym polewaniem siÄ™ zimnÄ… wodÄ…??? to jakaÅ› moda ostatnio?<br><hr>anusek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ALS Ice Bucket Challenge – czynność wiążąca siÄ™ z wylaniem lodowatej wody na gÅ‚owÄ™ (co uÅ›wiadamia, jak czujÄ… siÄ™ chorzy na ALS) w celu promowania Å›wiadomoÅ›ci spoÅ‚ecznej dotyczÄ…cej stwardnienia zanikowego bocznego (ALS). Wylanie na siebie wody ma towarzyszyć wpÅ‚aceniu pieniÄ™dzy na konta organizacji dziaÅ‚ajÄ…cych na rzecz chorych na ALS. Uczestnicy akcji nominujÄ… również trzy kolejne osoby do wziÄ™cia w niej udziaÅ‚u w czasie 24 godzin od nominacji<br><hr>yarekKomentatorzy napisaÅ‚(a):o co chodzi z tym polewaniem siÄ™ zimnÄ… wodÄ…??? to jakaÅ› moda ostatnio?<br><hr>anusek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ach te bugi "nie można wyÅ›wietlić strony" przy dodawaniu komentarza. ProszÄ™ Moda o usuniÄ™cie jednego. <br><hr>yarekKomentatorzy napisaÅ‚(a):o co chodzi z tym polewaniem siÄ™ zimnÄ… wodÄ…??? to jakaÅ› moda ostatnio?<br><hr>anusek<br>Komentatorzy napisaÅ‚(a):ALS Ice Bucket Challenge – czynność wiążąca siÄ™ z wylaniem lodowatej wody na gÅ‚owÄ™ (co uÅ›wiadamia, jak czujÄ… siÄ™ chorzy na ALS) w celu promowania Å›wiadomoÅ›ci spoÅ‚ecznej dotyczÄ…cej stwardnienia zanikowego bocznego (ALS). Wylanie na siebie wody ma towarzyszyć wpÅ‚aceniu pieniÄ™dzy na konta organizacji dziaÅ‚ajÄ…cych na rzecz chorych na ALS[1]. Uczestnicy akcji nominujÄ… również trzy kolejne osoby do wziÄ™cia w niej udziaÅ‚u w czasie 24 godzin od nominacji<br><hr>yarek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chwalisz się, czy żalisz? Wstyd Ci? Dla czego? Czy zamieszczony przez niego filmik zmusza Ciebie, czy kogokolwiek innego do małpowania pomysłu? Czy gdybyś zobaczył filmik w necie, gdzie ktoś napierdziela się młotkiem po jajach to zacząłbyś go naśladować? Gratuluję wheelie na WSK 125, jesteś KOZAKIEM! <br><hr>anonimbotakKomentatorzy napisał(a):Noo super. Znowu zaczną ginąć ludzie przez głupie wyzwanie. Nie ma to jak oblać się zimną wodą i dochodzić do siebie kiedy trzeba być cały czas uważnym, do tego polanie zimną wodą to gwarantowany skurcz mięśni na który nie mamy wpływu a więc śmierć na miejscu jadąc motocyklem na wheelie. wstyd mi być pasjonatem moto przez takich jak ten kolega. Mieszka w ciepłym kraju. Najwyraźniej nie miał do czynienia z zimną wodą Nigdy. Chyba chciał się pochwalić że potrafi zrobić wheelie. Ja też potrafię. tylko że technicznie dociskając moto do asfaltu i wyrywając do góry nawet WSKą 125. <br><hr>yarek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ani nie chwalę, ani nie żalę. Wyrażam swoje zdanie. Może i trochę mnie poniosło z tym że mi wstyd ale na pewno zrobiło mi się głupio widząc że na publicznej drodze gdy przejeżdżają obok niego samochody oblewa się lodowatą wodą na motocyklu w dodatku na whellie. <br><hr>yarekKomentatorzy napisał(a):Noo super. Znowu zaczną ginąć ludzie przez głupie wyzwanie. Nie ma to jak oblać się zimną wodą i dochodzić do siebie kiedy trzeba być cały czas uważnym, do tego polanie zimną wodą to gwarantowany skurcz mięśni na który nie mamy wpływu a więc śmierć na miejscu jadąc motocyklem na wheelie. wstyd mi być pasjonatem moto przez takich jak ten kolega. Mieszka w ciepłym kraju. Najwyraźniej nie miał do czynienia z zimną wodą Nigdy. Chyba chciał się pochwalić że potrafi zrobić wheelie. Ja też potrafię. tylko że technicznie dociskając moto do asfaltu i wyrywając do góry nawet WSKą 125. <br><hr>yarek<br>Komentatorzy napisał(a):Chwalisz się, czy żalisz? Wstyd Ci? Dla czego? Czy zamieszczony przez niego filmik zmusza Ciebie, czy kogokolwiek innego do małpowania pomysłu? Czy gdybyś zobaczył filmik w necie, gdzie ktoś napierdziela się młotkiem po jajach to zacząłbyś go naśladować? Gratuluję wheelie na WSK 125, jesteś KOZAKIEM! <br><hr>anonimbotak<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości