KTM DUKE 125 kilka pytań 2012r
• Strona 1 z 1
KTM DUKE 125 kilka pytań 2012r
Witam. Z racji tego że nie posiadam instrukcji mam kilka pytań:
1. jaki olej należy stosować do silnika i w jakiej ilości
2. jaki olej do skrzyni i w jakiej ilości
3. jak ustawić godzinę na zegarach i skasować inspekcje serwisową
4. gdzie znajdę instrukcje i serwisówkę w języku polski.
Z góry dziękuje za pomoc i odpowiedz.
1. jaki olej należy stosować do silnika i w jakiej ilości
2. jaki olej do skrzyni i w jakiej ilości
3. jak ustawić godzinę na zegarach i skasować inspekcje serwisową
4. gdzie znajdę instrukcje i serwisówkę w języku polski.
Z góry dziękuje za pomoc i odpowiedz.
- anntek
- Świeżak
1) dorwij ksiązke serwisową powinna byc na ktm.com tam wszystko jest opisane. 10W40 pełen sytetyk ale naa przyszłosc ksiązke miej tam wszyyyyyyyyyyyyystko jest opisane
2) juz o to zapytałeś ;D silnik to i skrzynia ;P
3) tutaj też ksiązka serwisowa pomoże, pierwsze strony zapewne to jak ustawiac zegary
4) jak juz pisałem na ktm.com powinna byc dostepna, czy po polsku - nie jestem na 100% pewien ale do wyczynoweych modeli EXC po polsku są nowsze wiec i do duka powinny byc
2) juz o to zapytałeś ;D silnik to i skrzynia ;P
3) tutaj też ksiązka serwisowa pomoże, pierwsze strony zapewne to jak ustawiac zegary
4) jak juz pisałem na ktm.com powinna byc dostepna, czy po polsku - nie jestem na 100% pewien ale do wyczynoweych modeli EXC po polsku są nowsze wiec i do duka powinny byc
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Właśnie chodzi o to że PL nie ma bo sprawdzałem tylko ENG i DE, więc szukam odpowiedzi na moje pytania
Właśnie sprawdziłem jeszcze raz, nie znalazłem modelu który miał by ten sam licznik i silnik żeby pasowała instrukcja. Instrukcje chce dla tego żeby jeszcze inne rzeczy można było wykonać samemu.
Czy miska olejowa jest połaczona z sprzęgłem i olej wlewa sie tylko do miski olejowej czy osobno? U mnie w sprzęgle jest osobny korek.
Właśnie nalazłem instrukcje di mojego modelu, brakuje mi tylko serwisówki.
Właśnie sprawdziłem jeszcze raz, nie znalazłem modelu który miał by ten sam licznik i silnik żeby pasowała instrukcja. Instrukcje chce dla tego żeby jeszcze inne rzeczy można było wykonać samemu.
Czy miska olejowa jest połaczona z sprzęgłem i olej wlewa sie tylko do miski olejowej czy osobno? U mnie w sprzęgle jest osobny korek.
Właśnie nalazłem instrukcje di mojego modelu, brakuje mi tylko serwisówki.
- anntek
- Świeżak
to jaki masz 2012 to były jakies zmiany w stosunku do 2014 ?
http://www.ktm.com/uploads/tx_ktmproduc ... 1b877e.pdf
tutaj jest manual po polsku, 99% rzeczy bedzie to samo, serwis i tego typu bajery. licznik powinien byc też ten sam.
niestety nie wiem jak u ciebie rozwiązane jest smarowanie, może byc oddzielne smarowanie sprzegła skrzyni itp a oddzielne góry silnika wału tłoka
http://www.ktm.com/uploads/tx_ktmproduc ... 1b877e.pdf
tutaj jest manual po polsku, 99% rzeczy bedzie to samo, serwis i tego typu bajery. licznik powinien byc też ten sam.
niestety nie wiem jak u ciebie rozwiązane jest smarowanie, może byc oddzielne smarowanie sprzegła skrzyni itp a oddzielne góry silnika wału tłoka
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Witam! Mam 16 lat w grudniu skończę 17 lat posiadam Cbr 125R. Mam takie pytanko co mi grozi za jazde bez prawka a1 (posiadam AM). Chciałem zdać prawko a1 lecz cena mnie odstraszyła koszt w mojej miejscowości to ok. 1600-1800zł z badaniami.Jak sądzicie warto jezdzić bez prawka czy lepiej nie ryzykować i jezdzić rowerem xD ?.
Save your time and get on time success in Pass4sure 100-101 (otwórz link) and testkingtoefl exams pass4sure 300-101 route (otwórz link) by using our latest and other superb pass resources of Quincy University (otwórz link) and Southwestern College (otwórz link)
Save your time and get on time success in Pass4sure 100-101 (otwórz link) and testkingtoefl exams pass4sure 300-101 route (otwórz link) by using our latest and other superb pass resources of Quincy University (otwórz link) and Southwestern College (otwórz link)
Ostatnio edytowano 30/3/2015, 14:42 przez Kazuya07, łącznie edytowano 3 razy
- Kazuya07
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B