Shima St-1 czy Alpinestars sp-8??
• Strona 1 z 1
Witam
Zastanawiam się czy kupić shime czy alp??
Warto dopłacić do alpiny? Interesuje mnie też rozmiarówka, czy L to faktycznie L?? bo czasem się zdarza że rozmiar rozmiarowi nie równy
... Pytam dlatego że nie mogę przymierzyć, będę kupował online.
Zastanawiam się czy kupić shime czy alp??
Warto dopłacić do alpiny? Interesuje mnie też rozmiarówka, czy L to faktycznie L?? bo czasem się zdarza że rozmiar rozmiarowi nie równy

- waldi_007
- Świeżak
Mam znajomego który posiada St-1 i jak na razie jest zadowolony z użytkowania , wygodne są na pewno przelatał jeden sezon i nie ma mowy o jakiś rozpruciach, przetarciach, skóra mięciutka, sam przymierzałem no i odpowiednio je konserwuje, a co do rozmiarówki miał podobny dylemat na szczęście dobrał dopasowane, z tego co wiem rozmawiał z działem Shima i dostał odpowiedz że nie ma problemu z wymianą w razie niedobranego numer:D
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
cali_hornet - Świeżak
mieszkam w nl i tutaj chyba kupię . byłem przekonany że kosztują dużo więcej niż w PL ale ku mojemu zaskoczeniu koles w sklepie(bardzo dobry sklep) chce 69 euro więc cena super. Tylko że na zamówienie ;/ i nadal nie udało mi się przymierzyć .... ale mierzyłem gp plus i M były za małe więc wezmę sp-8 eLeczki:)
A jak w praktyce sprawuje się mostek między 4-5 palcem? Kwestia przyzwyczejenia czy niezbyt wygodna jazda???
A jak w praktyce sprawuje się mostek między 4-5 palcem? Kwestia przyzwyczejenia czy niezbyt wygodna jazda???
- waldi_007
- Świeżak
To uwierz że jest to mega niewygodne i trudne żeby pracować tymi palcami oddzielnie. Co prawda widziałem ludzi jeżdżących na 1-2-1 ale nie wiem czy nie było to tylko do zdjęcia (próbowałem- dla mnie bez sensu).
Zazwyczaj jeździ się (albo powinno) w "systemie" 2-2 lub 1-3 więc spięte 4 i 5'ty palec nie stanowią problemu.
Zazwyczaj jeździ się (albo powinno) w "systemie" 2-2 lub 1-3 więc spięte 4 i 5'ty palec nie stanowią problemu.
-
kravec - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości