Pytanie o prawko dość dziwne ;)
• Strona 1 z 1
Pytanie o prawko dość dziwne ;)
Witam mam pytanie tak jak w temacie dziwne .
Cz jeśli pójdę zdawać na moto to muszę zdawać teorie jeśli mam prawko kat.B od 2 lat
Przecież przepisy te same jedynie co innego no to obsługa pojazdu się zmienia .
Dzięki z odp wystarczy prosta odpowiedź .
Cz jeśli pójdę zdawać na moto to muszę zdawać teorie jeśli mam prawko kat.B od 2 lat
Przecież przepisy te same jedynie co innego no to obsługa pojazdu się zmienia .
Dzięki z odp wystarczy prosta odpowiedź .

- czarny15
- Świeżak
Jedynie jakie pytania mogą cię zaskoczyć to z obsługi motocykla, itp. Jeśli znasz przepisy ruchu drogowego to z normalnymi pytaniami nie będziesz miał problemu. Znaki są takie same.
Płytkę z pytaniami dostajesz ale nie są one zatwierdzone i jest masa błędów więc jak chcesz się uczyć to najlepiej i najprościej z kodeksu ruchu drogowego.
Płytkę z pytaniami dostajesz ale nie są one zatwierdzone i jest masa błędów więc jak chcesz się uczyć to najlepiej i najprościej z kodeksu ruchu drogowego.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Dlatego napisałem, że zamiast zajmować się testami lepiej poczytać kodeks ruchu drogowego.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
No z tym że są z błędami się z godzę . Czyli po prostu najlepiej kodeks albo np książka którą dostałem jak zdawałem na B od znaków po krzyżówki wszystko tam jest no po za obsługą moto ale tam nic trudnego niema co nie . jak sprawdzenie naciągu łańcucha itp 

- czarny15
- Świeżak
czarny15 napisał(a):No z tym że są z błędami się z godzę . Czyli po prostu najlepiej kodeks albo np książka którą dostałem jak zdawałem na B od znaków po krzyżówki wszystko tam jest no po za obsługą moto ale tam nic trudnego niema co nie . jak sprawdzenie naciągu łańcucha itp
Albo np wymiary tablicy rejestracyjnej, postępowanie z kluczykami pojazdu będącego w wypadku, filmiki w których nie widzisz prędkości a musisz oszacować czy wolno było wjechać na żółtym czy nie, jako ciekawostkę dodam że dyrektor WORD nie zdał tych testów, ale ok 30 procent zdaje więc uszy do góry.
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości