Zobacz wątek - HM CRM 125 i HM CR 125
NAS Analytics TAG

HM CRM 125 i HM CR 125

Enduro, Cross
_________

HM CRM 125 i HM CR 125

Postprzez Filipo0321 » 23/8/2014, 14:56

Witam.
Pewnego dnia siedząc przy komputerze znalazłem motor o nazwie Honda HM po czym
zacząłem szukać. Szczególnie zainteresowały mnie HM CRM i CR oby dwa 125 2t.
Chciałbym się dowiedzieć co wiedzie o tych motocyklach , ich wady jak i zalety oraz jakie jest wasze zdanie na ich temat , do jakiego motoru można go porównać i oczywiście który jest lepszy (mocniejszy) Szukałem informacji na ich temat jako HM ale nic ciekawego się nie dowiedziałem :( . Przeczytałem tylko ze to jest Zwykła Honda którą można zarejstrować.
Liczę na was i Pozdrawiam :D
PS: chodzi mi o te nowsze roczniki tych motorków.
Filipo0321
Świeżak

Postprzez henio12323 » 23/8/2014, 19:21

z tego co wiem a nawet sie nie zagłębiałem tylko usłyszałem gdzies, że HM to honda ( tzn nie chyba tylko na pewno ) tylko że produkowana chyba we włoszech, od taka wersja częsci wszystko to samo co w hondzie, tylko że to "tuningowa" fabryka i wypuszcza np na swiatłach,

moto jak moto opinii w necie jest pełno. CRM to CRM stara honda w enduro i raczej to nie jest HM

HM to jest ale CRE czyli to samo co CR ale ze swiatłami i homologacją, i z tego co kojarze to jest dokładnie to co CR nie wiem czy nawet zawieszenie nie jest te same co w CRce.

tak czy siak oba sprzety porównywalne, zapewne CRE lepsze do lasu, CRka tylko na tor standardowo
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250

Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
henio12323
Moderator

Powrót do Offroad