[Aktualności] Dani Pedrosa wygrywa Grand Prix Czech!
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Dani Pedrosa wygrywa Grand Prix Czech!
Dyskusja na temat: Dani Pedrosa wygrywa Grand Prix Czech!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Dani Pedrosa wygrywa Grand Prix Czech!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Dani Pedrosa wygrywa Grand Prix Czech!
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Byłem tam na miejscu i powiem jedno żenada, syf kiła i mogiła jeśli chodzi o zachowanie kibiców, wstyd ! śmieci wszędzie, sranie gdzie popadnie, wymioty na ścieżkach, normalnie jak na Woodstocku!<br><hr>Endju
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Cóż kolego, taki urok Czech i ich umiłowania do takiej postkomuny i dziadostwaKomentatorzy napisał(a):Byłem tam na miejscu i powiem jedno żenada, syf kiła i mogiła jeśli chodzi o zachowanie kibiców, wstyd ! śmieci wszędzie, sranie gdzie popadnie, wymioty na ścieżkach, normalnie jak na Woodstocku!<br><hr>Endju<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To wyglądało trochę tak jak by do tej pory Marques jeździł mocniejszym sprzętem, a akurat w tym wyścigu ktoś im podmienił sprzęty:)<br><hr>endru
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Byłem również i masz rację ale takie są wyścigi od lat w Brnie i nie tylko.Komentatorzy napisał(a):Byłem tam na miejscu i powiem jedno żenada, syf kiła i mogiła jeśli chodzi o zachowanie kibiców, wstyd ! śmieci wszędzie, sranie gdzie popadnie, wymioty na ścieżkach, normalnie jak na Woodstocku!<br><hr>Endju<br>
Wielu przespało wyścigi na trawie z puszką lub kubkiem piwa ale to nie moja sprawa.
Każda taka impreza ma swoje "uroki"
A tak poważnie na trybunach c,d ,g kosze są tylko przy budach z jedzeniem więc śmieci są pozostawiane i tak pewnie będzie nadal.
Ważne że za rok znów jedziemy do Brna.<br><hr>mark
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości