Pare pytań;]
• Strona 1 z 1
Pare pytań;]
Witam wszystkich, parę pytań do was (plany na przyszły sezon):
-czy do 2 tysięcy będę w stanie się w miarę ubrać na motocykl sportowy?
-czy gdzieś w okolicach Wrocławia jest jakiś sklep z używana odzieżą motocyklową ?
-czy ktoś kto się zna w miarę na mechanice byłby skłonny zabrać się ze mną na oglądanie motocykla jeżeli jakiś upatrzę? oczywiście browara napijemy się za to;p;]
-czy do 2 tysięcy będę w stanie się w miarę ubrać na motocykl sportowy?
-czy gdzieś w okolicach Wrocławia jest jakiś sklep z używana odzieżą motocyklową ?
-czy ktoś kto się zna w miarę na mechanice byłby skłonny zabrać się ze mną na oglądanie motocykla jeżeli jakiś upatrzę? oczywiście browara napijemy się za to;p;]
- Suchy600
- Świeżak
Będziesz w stanie się ubrać za 2000 zł.
Co więcej nie będzie tak źle, jak starają się przedstawić niektórzy.
Można kupić kask za ponad 1000 i kurtkę za 3 tys., ale naprawdę za parę stów też się da.
Kask - 340 zł (całkiem niezły) http://www.motogen.pl/Tanie-kaski-motoc ... 18678.html
Kurtka - za 500 dostaniesz już całkiem przyzwoitą i to nową.
spodnie - 300 zł też nowe
Buty - 400 zł
Rękawice - 200 zł
Razem - 1740
Styknie nawet na kominiarkę i przesyłkę.
Ja mam już dość stare rzeczy, raczej te tańsze, ale działają.
PS. Ceny dzięki serwisowi allegro.
Co więcej nie będzie tak źle, jak starają się przedstawić niektórzy.
Można kupić kask za ponad 1000 i kurtkę za 3 tys., ale naprawdę za parę stów też się da.
Kask - 340 zł (całkiem niezły) http://www.motogen.pl/Tanie-kaski-motoc ... 18678.html
Kurtka - za 500 dostaniesz już całkiem przyzwoitą i to nową.
spodnie - 300 zł też nowe
Buty - 400 zł
Rękawice - 200 zł
Razem - 1740
Styknie nawet na kominiarkę i przesyłkę.
Ja mam już dość stare rzeczy, raczej te tańsze, ale działają.
PS. Ceny dzięki serwisowi allegro.
Honda CB 900 2004r.
- Pioto
- Świeżak
Odnośnie ubrania sam ostatnio przechodziłem przez taki dylemat, ale na szczęście udało mi się zmieścić w granicy ok. 2000zł. Postanowiłem zainwestować w rzeczy lekko używane, chodzi mi o kurtkę i spodnie które udało mi się zakupić za 400zł (kurtka modeka roma, spodnie modeka sporting). Kask ok. 700 zł, buty 700zł i rękawiczki nowe 200zł.
Także jak najbardziej da się zmieścić w tej granicy cenowej, troszeczkę cierpliwości i powodzenia w szukaniu sprzętów na allegro i na pewno dasz rade
Także jak najbardziej da się zmieścić w tej granicy cenowej, troszeczkę cierpliwości i powodzenia w szukaniu sprzętów na allegro i na pewno dasz rade

-
hubercik90 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości