Chińczyk 125
• Strona 1 z 1
Chińczyk 125
Siema siema,chciałem sie doradzic bo mam zamiar kupić crossa (chińskiego) Mtl.Tylko jest problem kolega chce go za 300zł.Do wymiany najprawdopodobniej tłok cylinder i oczywiście to co w chińczykach psuje się najbardzjej koło.I tu moje pytanie czy się opłaca,ile wyniosły by mnie częścii.Kolega kupywał już koło za !170! zł chińskie i sobie nawet nie pojezdził.
Co radzicie ?
Co radzicie ?

- pitrek
- Świeżak
Wszystkie ceny części masz na allegro, nie wiem czy będziesz robił to sam, czy u mechanika, ale każdy mechanik inaczej sobie liczy. To czy się opłaca to tylko twoja decyzja. Jak masz więcej kasy, to kup jakąś dt 125 i o wiele lepiej będzie chodzić - w przeciwieństwie do chińczyków.
Honda Cr 125 | https://www.facebook.com/Polskietorymot ... 8453028154
- sylwek199888
- Świeżak
zalezy do czego sprzet ma byc, jak chcedsz sie pobawic, pod domem popyrkac czasami, powariować sprzet spoko, 300 zł średnia cena, za 400 mkozna kupic cos na chodzie, częsci są smiesznie tanie wpisz sobie w allegro 139fmb i dana częsc, groszowe sprawy, ja z 50tki robiłem 110 to za wał i całągóre ( tłok cylek głowica łancuszki sruby itp itd ) 300 zł jak nie mniej dałem.
ale jak masz latac na codzien i w dalsze wypady odpusc ten syf ;D
ale jak masz latac na codzien i w dalsze wypady odpusc ten syf ;D
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
- mzetzkodeina
- Świeżak
więc tak, masz prawdopodobnie silnik 157 fmi, robiłem niedawno taki dla kolegi, wymieniałem tłok i zawory. spoko silniczek jak na chinski. co do koła, radziłbym Ci jakąś rame od prawdziwego crossa dorwać za grosze, i tam wstawic ten silnik. kolega wstawil do ramy kawasaki jakiegoś , nie wiem jaka to rama ale stara . poprzerabial troche i smiga do tej pory
chce sie nauczyc sporo o mechanice motocyklowej
zdobywam wiedze na kazdym kroku
coś wiesz? coś ciekawego co może mi dac jeszcze wiekszą wiedze? napisz, chetnie posłucham 

- derdius
- Świeżak
• Strona 1 z 1