Przebijane numery ?
• Strona 1 z 1
Przebijane numery ?
Witam ! Wczoraj byłem oglądać rs 50 a że chłop chciał za nią tylko 800zł zdziwiło mnie i to bardzo. Moto było w opłakanym stanie a więc do rzeczy patrze na dowód rejestracyjny i pisze w nim sr 50 a nie rs 50 to po 1 a po 2 na ramie motoroweru było wybite dshdsdsa S sdhajk 5
Podałem przykładowo te kdjaskjdas
a w dowodzie był nr taki dasdjahsjh 5 kjdasj 5. W dowodzie były dwie 5 a na ramie S i 5. Więc nie wiem czy numery nie były przebijane.Warto w to inwestować jak sądzicie ?Będę mógł to przerejestrować i czy zrobią mi przegląd ? Proszę o szybką odpowiedź !!
Podałem przykładowo te kdjaskjdas

- dzikafanta
- Świeżak
Skoro sam, jako laik, mówisz, że jest w opłakanym stanie i istnieje ryzyko, że numery są przebite, to trzymaj się od tego z daleka. Nie kupuj.
- freestyle431
- Świeżak
Właśnie wiem jutro jade oglądać aprilie tuono 50 z 2006 r za 2000 lub 1800 kwestia negocjacji
.Tuono wizualnie jest w stanie idealnym nie posiada rys itd. Tylko ma coÅ› z silnikiem ze nie pali.Jak sÄ…dzicie warto ? ProszÄ™ o szybkÄ… odpowiedz!!

- dzikafanta
- Świeżak
Widziałem już gdzieś tu na forum tą Tuono... On nie ma "coś że nie pali" tylko ma tłok z cylindrem do wymiany...
Przy 50ce nie będzie finansowej tragedii z tą naprawą... Chyba, że się na niej położysz...
Przy 50ce nie będzie finansowej tragedii z tą naprawą... Chyba, że się na niej położysz...
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości