Bez prawka?
• Strona 1 z 1
Bez prawka?
Wracam do wciaz powtarzajacego sie tematu braku prawka i smigania na moto. Otoz zaczalem robic prawko i mam jak najlepsze chceci ogarniecia sie z tym jak najszyciej, ale tak sie stalo, ze moj isntruktor, ktrorego dobieralem zgodnie z poleceniem znajomych, ze mozna sie od niego czegos nauczyc wybiera sie na urlop i nie skoncze kursu przed polowa wrzesnia :/ Ile teraz w ogole czeka sie na egzamin w wawie? Bo moze moglby mi juz teraz papiery wypisac.
Ale przejdzmy do meritum
nie byloby zadnego problemu gdyby nie to, ze zaliczokowalem moja suzi w salonie, bo byla ostania sztuka juz w polowie lipca, a Ci z salonu zaczynaja sie burzyc powoli, ze powinienem moto odebrac, bo nie maja miejsca w salonie na trzymanie go tam... nie mam nikogo kto bym mogl to zrobic za mnie i chyba zostaje mi wsiasc na Suzi i przejechac nia z Saolnu pod dom.. bedzie jakies 15km z Piaseczna do Zalesia Górnego. I teraz sie zastanawiam czym moge zaplacic za takie wybryki? 500zl mandatu, laweta na parking policyjny i odroczenie robienia prawka? Na ile czasu?
Ale przejdzmy do meritum

Suzi GS500F 2007
-
milosh - Świeżak
Nie przesadzaj, jedz spokojnie dojedziesz... ale znajac zycie wpadnie do glowy Ci mysl: "a jeszcze pojade tu" potem "odrece! raz sie zyje" Jesli serio chcesz tylko do garazu 15km to wez jedz prawie zgodnie z przepisami bedzie okej. Pozdro!
P.S. Nie to zebym namawial, ale... tak glupio transportowac motor laweta jak mozna pojechac
P.S. Nie to zebym namawial, ale... tak glupio transportowac motor laweta jak mozna pojechac

Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Hmm ja bym jechał, ale jak Cię zatrzymają i się nie przyznasz,że akurat zdajesz na moto to Ci nie odrączą tylko dostaniesz 500zł mandatu no i moze odcholowanie na parking a tak to nic.
- WhiteArmy00
- Świeżak
Grubas napisał(a):Przyczepkę można tanio pożyczyć
Może faktycznie lepiej... Moze sie udac, ale jak nie i nie bedziesz mogl potem prawka zrobic? Przy odrobinie pecha moze sie to zle skonczyc... Ryzyko jest

Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Powiem, powiem, tylko mam nadzieje, ze uda mi sie jeszcze przeciagnac troche sprawe, zeby moto postal w salonie, ale jak nie to bede sie chyba jednak sklanial do przejechania tych klikunastu km. W sumie od urodzenia jezdze ta trasa autem i NIGDY nie zatrzymala mnie tam psiarnia, a patrolu to ja tam nie widzialem tez odkad pamietam... no ale oczywiscie znajac moje szczescie postanowia tam sie ustawic pierwszy raz od 22 lat jak ja wyjade na droge :]
Suzi GS500F 2007
-
milosh - Świeżak
-
Grubas - VIP Åšcigacz.pl
No tak.. czytalem to juz wczesniej. To prawda, ze ryzyko przy byle jakim wypadku nawet nie z mojej winy jest gigantyczne. hmmm... no bede musial przemyslec to jeszcze. mam troche czasu. a jak zdecyduje sie jechac to Wam napisze z prosba o trzymanie kciukow 

Suzi GS500F 2007
-
milosh - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości