Homologacja ktm 250 exc
• Strona 1 z 1
Homologacja ktm 250 exc
Witam
Planuję kupić ktma 250 exc, jednak nie posiada on homologacji. Sam motor ma oryginalne światła, tłumik, opony enduro. Jeśli będzie wszystko ok, to czy można zarejestrować motor ? Wiem, że było wiele takich tematów, ale nie mogłem znaleźć odpowiedzi na mój problem.
/jest to mój pierwszy temat więc proszę o wyrozumiałość i poprawienie jeżeli zrobiłem coś źle.
Planuję kupić ktma 250 exc, jednak nie posiada on homologacji. Sam motor ma oryginalne światła, tłumik, opony enduro. Jeśli będzie wszystko ok, to czy można zarejestrować motor ? Wiem, że było wiele takich tematów, ale nie mogłem znaleźć odpowiedzi na mój problem.
/jest to mój pierwszy temat więc proszę o wyrozumiałość i poprawienie jeżeli zrobiłem coś źle.
- szymek62
- Świeżak
Wszystko sie da, to jedynie kwestia ceny / kosztow.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Jeśli nie posiada homologacji na drogi to standardowej rejestracji nie przeprowadzisz.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości