A1 ---> A2 + B
• Strona 1 z 1
A1 ---> A2 + B
Cześć
W grudniu '12 zdałem prawo jazdy kat. A1. Teraz chcę robić A2 i B.
1. Robiąc A2 nie mam teorii i mam skróconą praktykę, tak? Proszę o podanie odpowiedniej ustawy.
2. Orzeczenie lekarskie, które robiłem przed A1 było bezterminowe, oznacza to, że nie muszę go robić 2 raz?
3. Z ciekawości: W 2012 była opcja zdawania łączonej teorii (A+B). Dalej to funkcjonuje np. jako (A2+B) ?
W grudniu '12 zdałem prawo jazdy kat. A1. Teraz chcę robić A2 i B.
1. Robiąc A2 nie mam teorii i mam skróconą praktykę, tak? Proszę o podanie odpowiedniej ustawy.
2. Orzeczenie lekarskie, które robiłem przed A1 było bezterminowe, oznacza to, że nie muszę go robić 2 raz?
3. Z ciekawości: W 2012 była opcja zdawania łączonej teorii (A+B). Dalej to funkcjonuje np. jako (A2+B) ?
- Items
- Świeżak
1. ustawa o kierujÄ…cych pojazdami.
2. musisz mieć aktualne badania lekarskie, oznacza to, że musisz robić drugi raz.
2. musisz mieć aktualne badania lekarskie, oznacza to, że musisz robić drugi raz.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Ok, byłem w starostwie się pytać. Pani powiedziała mi, że w orzeczenie lekarskie mam bezterminowe na kategorie A1, B i A.
Lecz z racji tego, iż było to przed zmianą w 2013, na karcie nie było pozycji A2.
Ta sama pani poinstruowała mnie, że muszę robić orzeczenie na A2.
Jak dla mnie jest to jakiś paradoks. Na logikę: Hayabusą jeździć można, ninją 300 już nie.
Lecz z racji tego, iż było to przed zmianą w 2013, na karcie nie było pozycji A2.
Ta sama pani poinstruowała mnie, że muszę robić orzeczenie na A2.
Jak dla mnie jest to jakiś paradoks. Na logikę: Hayabusą jeździć można, ninją 300 już nie.
- Items
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości