Dobra szkoła nauki jazdy w Łodzi
• Strona 1 z 1
Dobra szkoła nauki jazdy w Łodzi
Cześć,
W końcu podjąłem decyzję, że chcę zrobić prawo jazdy kategorii A.
Mam kat. B od 10 lat ale 125cm3 to troszkę za mało dla mnie.
Jestem z Łodzi, dlatego prosiłbym wszystkich, którzy szkolili się w tym mieście o polecenie dobrej szkoły przygotowującej nie tylko do zdania egzaminu ale też do dobrego poruszania się po drodze.
Za wszystkie odpowiedzi, serdecznie dziękuję.
W końcu podjąłem decyzję, że chcę zrobić prawo jazdy kategorii A.
Mam kat. B od 10 lat ale 125cm3 to troszkę za mało dla mnie.
Jestem z Łodzi, dlatego prosiłbym wszystkich, którzy szkolili się w tym mieście o polecenie dobrej szkoły przygotowującej nie tylko do zdania egzaminu ale też do dobrego poruszania się po drodze.
Za wszystkie odpowiedzi, serdecznie dziękuję.
- undercover86
- Świeżak
Miałem nadzieję, że znajdzie się ktoś godny polecenia (instruktor), który nie podchodzi tylko do wszystkiego względem podręcznika ale jednak coś od siebie, udzieli rad itp. :/
- undercover86
- Świeżak
Ja Ci polecę pewnego Pana. Ma talent do nauki. Uczy na A i B, dotychczas znam 5 kierowców którzy robili u niego kurs. Wszyscy zdali za pierwszym razem. Osobiście zdałem obydwa egzaminy za pierwszym. Pan Józef Chomicki naprawdę potrafi zwrócić uwagę na to jak bezpiecznie poruszać się na początku przygody w ruchu miejskim.
Polecam.
P.S: szkoła mieści się na Broniewskiego i to nie jest żadna reklama. Będziesz chciał to znajdziesz.
Polecam.
P.S: szkoła mieści się na Broniewskiego i to nie jest żadna reklama. Będziesz chciał to znajdziesz.
-
Movi - Moderator
Movi, bardzo Ci dziękuję. o coś takiego mi chodziło, człowieka, który poradzi a nie tylko nauczy tak by egzamin zdać. odwiedzę szkołę i pogadam z nim. Jeszcze raz serdecznie Ci dziękuję.
- undercover86
- Świeżak
No i niestety, pojechałem w to miejsce, google pokazało, niestety szkoły już nie ma
Chyba wybiorę WOTA bo nic innego nie przychodzi mi do głowy :/

Chyba wybiorę WOTA bo nic innego nie przychodzi mi do głowy :/
- undercover86
- Świeżak
• Strona 1 z 1