Naked dla wysokiego gościa
• Strona 1 z 1
Naked dla wysokiego gościa
Witam wszystkich,
RozglÄ…dam siÄ™ za jakimÅ› naked na miasto.
Strasznie oczywiście zajawiony byłem Ducati Monster, ale nietety wyglądam na tym jak na "psie". Jest po prostu mały.
Wzrost 191cm / waga 106kg - nie jest to w końcu tak dużo.
Doświadczenie: 2 sezony na krosie 250 i to bardzo spokojne sezony (tzn spokojna jazda)
Ponieważ nie dosiadałem dwóch kółek od kilku lat to wydawało mi się dobrym wyborem Aprilia shiver 750. Głównie ze względu na tryby pracy silnika "deszcz, turystyka, sport".
Chciałbym coś używanego oczywiście i max do 15tyś na jakieś dwa lata, a potem coś co sprawia jednak więcej frajdy.
Brałem pod uwagę też SuperMoto, ale jednak od czasu do czasu trafi się pasażerka i nie chciałbym jej zgubić
Możecie coś doradzić?
Oczywiście przed zakupem i tak podjadę gdzieś się pyrzmieżyć, ale lepiej wybrać coś z propozycji doświadczonych ludzi niż przymierzać się do każdego napotkanego.
RozglÄ…dam siÄ™ za jakimÅ› naked na miasto.
Strasznie oczywiście zajawiony byłem Ducati Monster, ale nietety wyglądam na tym jak na "psie". Jest po prostu mały.
Wzrost 191cm / waga 106kg - nie jest to w końcu tak dużo.
Doświadczenie: 2 sezony na krosie 250 i to bardzo spokojne sezony (tzn spokojna jazda)
Ponieważ nie dosiadałem dwóch kółek od kilku lat to wydawało mi się dobrym wyborem Aprilia shiver 750. Głównie ze względu na tryby pracy silnika "deszcz, turystyka, sport".
Chciałbym coś używanego oczywiście i max do 15tyś na jakieś dwa lata, a potem coś co sprawia jednak więcej frajdy.
Brałem pod uwagę też SuperMoto, ale jednak od czasu do czasu trafi się pasażerka i nie chciałbym jej zgubić
Możecie coś doradzić?
Oczywiście przed zakupem i tak podjadę gdzieś się pyrzmieżyć, ale lepiej wybrać coś z propozycji doświadczonych ludzi niż przymierzać się do każdego napotkanego.
- soshla
- Świeżak
Jesli chodzi o wygodna pozycje, przymiez sie do BMW F650/700 GS, z wysoka kanapa - ja na aktualnym F800R, z 185cm jezdze bardzo wygodnie.
BMW -> KTM. Mogę mieć spaczenie zawodowe.
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
Właśnie nie specjalnie mi podchodzi, choć samo bmw to klasa sama w sobie.
Wielkościowo jest jednak taka jak shiver 750, więc chyba jednak shiver będzie na przyszły sezon. Jeśli oczywiście inne propozycje nie padną...
Wielkościowo jest jednak taka jak shiver 750, więc chyba jednak shiver będzie na przyszły sezon. Jeśli oczywiście inne propozycje nie padną...
- soshla
- Świeżak
Mój mąż ma 192 cm wzrostu jeździ Suzuki Banditem 1200 s a raczej jeździł chcemy go sprzedać za 8.000 zł bo miał wywrotke i jest stłuczony migacz i złamana owiewka . Poza tym dziecko nam się urodziło i organy przydadzą się w razie co
Bzyń
- Bzyń
- Świeżak
Mój mąż ma 192 cm wzrostu jeździ Suzuki Banditem 1200 s a raczej jeździł chcemy go sprzedać za 8.000 zł bo miał wywrotke i jest stłuczony migacz i złamana owiewka . Poza tym dziecko nam się urodziło i organy przydadzą się w razie co
Bzyń
- Bzyń
- Świeżak
Bzyń
- Bzyń
- Świeżak
Kobieta, pierwsze trzy posty(takie same) i jakie sensowne. Żartowałem : ) Fajna historyjka ale bandzior 1200 na początek? Podobno motocykle lepiej sprzedają się na alledrogo niż na forum.
Triumph Street Triple
- jaroaro
- Bywalec
Bzyń napisał(a):Mój mąż ma 192 cm wzrostu jeździ Suzuki Banditem 1200 s a raczej jeździł chcemy go sprzedać za 8.000 zł
albo go sprzedasz albo sama CiÄ™ zabijÄ™
bo miał wywrotke i jest stłuczony migacz i złamana owiewka.
nie, nie zgadzam się, nie będziesz go naprawiał, już Ci mówiłam masz go sprzedać
Poza tym dziecko nam się urodziło i organy przydadzą się w razie co
gratulacje
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości