siema w teren hard enduro czy skuter po przeróbkach ??
• Strona 1 z 1
siema w teren hard enduro czy skuter po przeróbkach ??
Siema nie wiem czy w dobrym miejscu założyłem temat ale sprawa wygląda tak mam skuter rozblokowany 50 sym jet euro x 50 chciałbym powariować w terenie i zastanawiam się kupować enduro suzuki dr125, yamaha dt 125r, cagiva w8 125, hondę mtx 125, czy przerabiać sym'a czyli opony śnieżno błotne przedłużka amortyzatora na tył zmiana tłoka i cylindra zabawa z gaźnikiem itp, ale czy jeżdżąc w terenie nie uszkodzę mu czegoś, aktualnie jeźdze po polnych drogach ale na zwykłych oponach i strasznie ślizga podobno po zmianie na śnieżno błotne jest ok. jak jest z chińskimi enduro ????
- Skuterenduro
- Świeżak
nic ci nie da przeróbka skutera - opony i tak sie bedą slizgały, przedłuzka amora - nic ci to nie da bo to nie zwiekszy skoku zawieszenia tylko podwyzszy sprzet, a to zmieni i zazwyczaj pogroszy geometrię i podwyzszy srodek cięzkosci co też bedzie w sumie negatywne. no i nadal to sie w teren ni jak nie nadaje, bo ani nie ma dobrej osłony na airboxa, wjedziesz w większa kałuże i mozesz juz nie odpalic sprzeta. także nawet nie chce mi sie dalej tego komentować ;P
sprzedaj i kup sobie markowe enduro, chinczyki sÄ… sypliwe i beznadziejne do normalnej jazdy. yamaha DT i jej podobne bedÄ… najlepszÄ… opcjÄ…
sprzedaj i kup sobie markowe enduro, chinczyki sÄ… sypliwe i beznadziejne do normalnej jazdy. yamaha DT i jej podobne bedÄ… najlepszÄ… opcjÄ…
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
a co myślisz o cagiva w8 ?? słyszałem pozytywne opinie lepsze niż o Yamaha Dt 125 r słyszałem że cagiva elefan też spoko ale nie jak w8 o dr 125 że ciężka i już njiewiem co mam myśleć
hahahahah
- Skuterenduro
- Świeżak
o cześci to sie nie martwie ale jak z awaryjnoscia i radzeniem sobie w terenie. Skuter juz całkowicie odpada
hahahahah
- Skuterenduro
- Świeżak
cagivy są takie o średnie, jajec nie urywają, tez jakos super nie jeździ, lepsze są lc2 czy WRE, na cagive bym nie patrzył, o częsci własnie trzeba by sie martwic bo nie bardzo są
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
pytałem w najbliższym sklepie z częściami do moto i powiedział ze oni bez problemu mi sprowadzą
hahahahah
- Skuterenduro
- Świeżak
Skuterenduro, każdą część się da załatwić, ale czy pytałeś o ceny i cas "sprowadzenia" ?
Honda Cr 125 | https://www.facebook.com/Polskietorymot ... 8453028154
- sylwek199888
- Świeżak
o czas sprowadzenie nie pytałem i cene tez bo pytał jaki bym miał cyl nicasil czy zeliwny a ja mu na to ze niewiem czy wgl cagiva ile kosztuje korbowód tłok i cyl do yamahy dt 125??
hahahahah
- Skuterenduro
- Świeżak
- Skuterenduro
- Świeżak
szukaj cen w necie...
i edytuj posty
nie opłaca sie brac chinczyków/koreanców itp itd,
i edytuj posty

nie opłaca sie brac chinczyków/koreanców itp itd,
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości