Chcę kupić enduro 125 ccm3 i proszę o rady ;)
• Strona 1 z 1
Chcę kupić enduro 125 ccm3 i proszę o rady ;)
Witam was
Chciałbym kupić enduro 125 ccm3 tylko nw jaki ;P
Podoba mi się DT 125 R ,Huski też są ładne i ktm itp.itd. tylko nw jaki będzie najmocniejszy z nich i ogólnie dobry
Napiszcie np co byście kupili na moim miejscu i dlaczego .
Mam ok 183 wzrostu więc raczej powinienem dać sobie rade z każdą 125-tką (tzn dostane do ziemi xd)
MUSI MIEĆ PRAWO DO HOMOLOGACJI najważniejsza sprawa
Pozdrawiam i czekam na rady od was.

Chciałbym kupić enduro 125 ccm3 tylko nw jaki ;P
Podoba mi się DT 125 R ,Huski też są ładne i ktm itp.itd. tylko nw jaki będzie najmocniejszy z nich i ogólnie dobry

Napiszcie np co byście kupili na moim miejscu i dlaczego .
Mam ok 183 wzrostu więc raczej powinienem dać sobie rade z każdą 125-tką (tzn dostane do ziemi xd)
MUSI MIEĆ PRAWO DO HOMOLOGACJI najważniejsza sprawa

Pozdrawiam i czekam na rady od was.
- DavisRsO
- Świeżak
przede wszystkim powiedz gdzie i jak chcesz tym jeździc i ile masz kasy,
operujecie tutaj motocyklami tak znacznie rózniącymi się od siebie... tak jakbyscie do jednego worka wrzucali gs 500, i R6stke..,.
operujecie tutaj motocyklami tak znacznie rózniącymi się od siebie... tak jakbyscie do jednego worka wrzucali gs 500, i R6stke..,.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
w tej kasie nie mysl o KTMie chyba że lc2 i to w srednim stanie
o husce też bym nie myslał one się dosyc cenią za 5-6 tysi cos kupisz co bedzie jeździło taniej to loteriada.
ja bym stawiał na yamahe DT najpopularniejsze wiec dzieciaki bo zwykle takie osoby kupują mają łatwy dostep do informacji i częsci, więc zazwyczaj takie sprzęty nie są moooocno zgracone. i do 4 tysi costam kupisz
o husce też bym nie myslał one się dosyc cenią za 5-6 tysi cos kupisz co bedzie jeździło taniej to loteriada.
ja bym stawiał na yamahe DT najpopularniejsze wiec dzieciaki bo zwykle takie osoby kupują mają łatwy dostep do informacji i częsci, więc zazwyczaj takie sprzęty nie są moooocno zgracone. i do 4 tysi costam kupisz
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
husqvarna WRE jest tej samej klasy co yamaha DT, huska ma lepsze zawieszenie, troszke mocniejszy silnik ale gorzej z częsciami, póki jeździ to jest spoko, gorzej jak cos padnie ;P wiec decyzja nadal nalezy do ciebie
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości