BMW S1000RR- na co zwrócić uwagę przy poszukiwaniach?
• Strona 1 z 1
BMW S1000RR- na co zwrócić uwagę przy poszukiwaniach?
Mam już kupca na aktualny motocykl na zakończenie obecnego sezonu, więc chciałbym powoli zacząć się rozglądać za kolejnym sprzętem.
Budżet jaki zamierzam przeznaczyć na zakup pozwala myśleć o dwóch z trzech motocykli jakie w ogóle biorę pod uwagę:
- Ktm 1290 Superduke (nowy)
- BMW S1000RR (używany)
- Panigale R (tyle na motocykl nie zamierzam na razie przeznaczyć).
Na dzień dzisiejszy najbliżej mi do BMW i w związku z tym, chciałbym spytać, na co zwrócić uwagę przy poszukiwaniach/zakupie?
Czy należy myśleć o zakupie dopiero "od pewnego rocznika", żeby uniknąć przypadłości wieku młodzieńczego?
Czy sÄ… jakieÅ› "standardowe" usterki, problemy?
Czy wszystkie te motocykle mają takie same wyposażenie (ABS,itp.), czy może występowały różne opcje i na coś trzeba w tym zakresie zwrócić uwagę?
Budżet jaki zamierzam przeznaczyć na zakup pozwala myśleć o dwóch z trzech motocykli jakie w ogóle biorę pod uwagę:
- Ktm 1290 Superduke (nowy)
- BMW S1000RR (używany)
- Panigale R (tyle na motocykl nie zamierzam na razie przeznaczyć).
Na dzień dzisiejszy najbliżej mi do BMW i w związku z tym, chciałbym spytać, na co zwrócić uwagę przy poszukiwaniach/zakupie?
Czy należy myśleć o zakupie dopiero "od pewnego rocznika", żeby uniknąć przypadłości wieku młodzieńczego?
Czy sÄ… jakieÅ› "standardowe" usterki, problemy?
Czy wszystkie te motocykle mają takie same wyposażenie (ABS,itp.), czy może występowały różne opcje i na coś trzeba w tym zakresie zwrócić uwagę?
BMW S1000RR
-
RSSSS - Bywalec
Mysle, ze powinienes jeszcze conajmniej jeden sezon posmigac na obecnym, litr to troche inna Liga.
Za ta cene za jaka kupisz Duke 1290 dostaniesz juz S 1000 RR tyle, ze po ukladach i ty bralbym nowa a nie Duke.

Za ta cene za jaka kupisz Duke 1290 dostaniesz juz S 1000 RR tyle, ze po ukladach i ty bralbym nowa a nie Duke.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Gixxer to inna liga, zatem wybór jest prosty.
Nie ma co uzupełniać, bo pytanie nie jest o dobór motocykla, tylko o to, czy na coś szczególnie trzeba zwracać uwagę przy zakupie konkretnego sprzętu.
Nie ma co uzupełniać, bo pytanie nie jest o dobór motocykla, tylko o to, czy na coś szczególnie trzeba zwracać uwagę przy zakupie konkretnego sprzętu.
BMW S1000RR
-
RSSSS - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość