Pierwszy motor z holandi 600.
• Strona 1 z 1
Pierwszy motor z holandi 600.
Witam.
Nie do końca jestem pewien czy dobry dział ale wydał mi się najodpowiedniejszy
Trochę o mnie. 26 lat 180cm koło 75kg
Upatrzyłem sobie na pierwszy motor Suzuki gsr600 lub Kawasaki er-6n
I kolega w pracy mówił mi że może mi je ściągnąć z holandi za połowę ceny rynkowej u nas.
I ta połowa ceny już będzie razem z transportem motoru do warszawy a nie za sam motor, z dodatkowych opłat które zostają dla mnie to papiery te tłumaczenia itp no i rejestracja.
I tu moje pytanie do was, skoro on to mi może ściągnąć za połowę ceny to ile musi kosztować sam motor skoro jeszcze transport i pewnie jakaś przycinka dla niego. Czy to jakiś posklejany taśmą szrot czy tam jest tak tanio? On ma jakiegoś znajomego co ma komis i punkt serwisowy i od niego by go miał.
Co o tym myślicie?
Nie do końca jestem pewien czy dobry dział ale wydał mi się najodpowiedniejszy
Trochę o mnie. 26 lat 180cm koło 75kg
Upatrzyłem sobie na pierwszy motor Suzuki gsr600 lub Kawasaki er-6n
I kolega w pracy mówił mi że może mi je ściągnąć z holandi za połowę ceny rynkowej u nas.
I ta połowa ceny już będzie razem z transportem motoru do warszawy a nie za sam motor, z dodatkowych opłat które zostają dla mnie to papiery te tłumaczenia itp no i rejestracja.
I tu moje pytanie do was, skoro on to mi może ściągnąć za połowę ceny to ile musi kosztować sam motor skoro jeszcze transport i pewnie jakaś przycinka dla niego. Czy to jakiś posklejany taśmą szrot czy tam jest tak tanio? On ma jakiegoś znajomego co ma komis i punkt serwisowy i od niego by go miał.
Co o tym myślicie?
- adi715
- Świeżak
A myślisz, że ktoś sprzeda ci sprawny motocykl za połowę ceny? Za sprzęt w dobrym stanie niestety trzeba zapłacić.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
może poskładany z rozwalonych? przód z jednego, tył z innego, plastiki z sześciu innych, od tego koło, od tego kiera, ja bym miał tak samo wątpliwości jak Ty ... i podziękował koledze za chęci.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość