Wydech Yamaha wr125r
• Strona 1 z 1
Wydech Yamaha wr125r
Witam,chciałbym wyjąć db killer z oryginalnego wydechu Yamahy wr125r. Czy wie ktoś jak to zrobić ? Nie załączam żadnego zdjęcia bo jak wpiszecie w googlach to znajdziecie.
ProszÄ™ o pomoc.: )
PS: Chcę zmienić bo jest tak cichy że nawet jak zahamuje to mam wrażenie że mi zgasł... ale tak nie jest, po za tym ładniej by brzmiał : )
ProszÄ™ o pomoc.: )
PS: Chcę zmienić bo jest tak cichy że nawet jak zahamuje to mam wrażenie że mi zgasł... ale tak nie jest, po za tym ładniej by brzmiał : )
- Budrys
- Świeżak
db killery to koncówki które się łatwo demontuje, wykręca, albo odkręca srubka która je trzyma
skoro tego nie masz to nie db killery tylko wygłuszacze, moim zdaniem szkoda grzebać i go rozpruwać, jak chcesz cos zmienic kup sobie jakis sportowy dedykowany do tego typu motocykla
skoro tego nie masz to nie db killery tylko wygłuszacze, moim zdaniem szkoda grzebać i go rozpruwać, jak chcesz cos zmienic kup sobie jakis sportowy dedykowany do tego typu motocykla
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Tzn. ja chcę tylko tą końcówkę wyjąć z wydechu ... o ile wiem to, to jest db killer (chyba) tylko nie wiem jak się do tego zabrać. Pierw to jest zasłonięte jakimś plastikiem po bokach który jest na 3 śrubki i później jest ta zwężka. Czy po odkręceniu tego czegoś na śrubki po prostu pociągnąć kombinerkami ?
- Budrys
- Świeżak
poszukaj w necie, ewentualnie porób zdjęcia
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Nie masz db kilera to jest poprostu wygluszenie . Mozna je wyjac i to da ladny basowy dzwiek ale nie licz na leo
Vince xd ale spora zmiana .
Vince xd ale spora zmiana .
- kijaszek130
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości