Motocykle inne niż wszystkie
• Strona 1 z 1
Motocykle inne niż wszystkie
Witam
Siedzę sobie na necie ostatnio i szukam motocykla, który będzie odpowiedni dla mnie. Wszystkie motocykle były tylko przejściowe i musiałem je kupić bo tak mi prawo narzuca.
Chciałbym kupić ten jedyny motocykl, w którego nie będzie mi szkoda wsadzić pieniążków na małe poprawki, a że lubię wyjątkowe motocykle to może być z tym problem;/
A chodzi mi o motorki kosmiczne jak GTS 1000, dziwne jak V-max 1200, czy takie jak Honda X11, Honda XX 1100. Nie koniecznie duże pojemności bo fajną 500'tką bym nie pogardził, a kojarzą mi się tylko te wymienione;/
Jednak nie chcę zbytniego egzotyka jak Honda NR 750 bo to motocykl tylko dla kolekcjonera;/
Jak ktoś zna jakąś fajną maszynkę to proszę o napisanie:)
Pozdrawiam
Siedzę sobie na necie ostatnio i szukam motocykla, który będzie odpowiedni dla mnie. Wszystkie motocykle były tylko przejściowe i musiałem je kupić bo tak mi prawo narzuca.
Chciałbym kupić ten jedyny motocykl, w którego nie będzie mi szkoda wsadzić pieniążków na małe poprawki, a że lubię wyjątkowe motocykle to może być z tym problem;/
A chodzi mi o motorki kosmiczne jak GTS 1000, dziwne jak V-max 1200, czy takie jak Honda X11, Honda XX 1100. Nie koniecznie duże pojemności bo fajną 500'tką bym nie pogardził, a kojarzą mi się tylko te wymienione;/
Jednak nie chcę zbytniego egzotyka jak Honda NR 750 bo to motocykl tylko dla kolekcjonera;/
Jak ktoś zna jakąś fajną maszynkę to proszę o napisanie:)
Pozdrawiam
Shadow 125-->Kawasaki ER-5-->Suzuki SV650S--> Honda CBF 600NA
-
fasoliusz - Bywalec
Cbr 900
Zx7r
Zx10r 1 gen
Jak dla mnie kultowe. Oczywiście te dwa peirwsze już starsze rocznikowo i musiałbyś sie pewnie nieźle naszukać żeby znaleźć coś ciekawego dla siebie. Ale taka cbra w garażu to marzenie.
[/img]

Zx7r

Zx10r 1 gen

Jak dla mnie kultowe. Oczywiście te dwa peirwsze już starsze rocznikowo i musiałbyś sie pewnie nieźle naszukać żeby znaleźć coś ciekawego dla siebie. Ale taka cbra w garażu to marzenie.

everything was free and everything was fast
-
wrider - Świeżak
Yamaha FZR 600 4jh. Honda RVF400. Kawasaki GPZ 750 turbo/GPZ 900/H3. Wszystko Moto Guzzi. Goldwing przerobiony na golasa:)
Można by długo tak wymieniać. Jakiś konkretny styl Cię bardziej pociąga niż inne?
Można by długo tak wymieniać. Jakiś konkretny styl Cię bardziej pociąga niż inne?
Growing old is mandatory. Growing up is optional.
- Brekekeks
- Świeżak
Cóż chciałbym, aby ten motocykl był użytkowy, sport nie koniecznie bo boje się, że na sporcie będzie problemem trasa 200km, jak na SV;/
No i taki dosyć dostępny w Polsce jak np. GTS, gdzie znajdę jakiegoś ciekawego na allegro;p
Istnieje jeszcze coś takiego?:D
No i taki dosyć dostępny w Polsce jak np. GTS, gdzie znajdę jakiegoś ciekawego na allegro;p
Istnieje jeszcze coś takiego?:D
-
fasoliusz - Bywalec
Coś innego a w sporcie?? Wbijaj w V2 - do wyboru
VTR1000 Firestorm - lub owiewkowe SP1/SP2
TL1000S - lub owiewkowe TL1000R
SV1000 goły lub w owiewkach...
RSV1000
KTM RC i Ducaty - ale to kassssssaaaaaa, że głowa pęka
VTR1000 Firestorm - lub owiewkowe SP1/SP2
TL1000S - lub owiewkowe TL1000R
SV1000 goły lub w owiewkach...
RSV1000
KTM RC i Ducaty - ale to kassssssaaaaaa, że głowa pęka

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
- Karol20
- Bywalec
Dla mnie ciekawym motocyklem o trochę starszej dacie są motocykle hondy VFR 750-800. Uważam, że mają ciekawy wygląd i silniki. Coś czuję, że gdyby pierwszy mój motocykl to nie był zakup "biorę co jest pod ręką, póki rodzice się za bardzo nie burzą" to pewnie w taką vfr bym celował.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Melivn
Po SV boję się, że każdy sport będzie niewygodny;/
miki
VTR zbyt dużo z tego co wiem pali, a nie stać mnie na dzień dzisiejszy na to, chociaż silnik i wygląd zarąbisty ;/
TL1000S nie widziałem i zaraz się w niego bardziej się zagłębię, ale przypomina mi on SV w starej budzie ;/
SV 1000, po jeździe 600'tką znielubiłem SV:(
RSV, zbyt sportowe boję się, że będzie to niewygodne jak SV:(
KTM i dukaty za drogie;D
Karol
1cylindrowiec sportowy to też nie to czego szukam, zaraz się znudzi jak ER-5;(
mar111cin
Myślałem kiedyś nad VFR 800 na v-teku, znajomy polecał, ale jakoś na dzień dzisiejszy mnie nie przekonują;/ Jednak dzięki, że przypomniałeś o 750 na kołach zębatych bo o nich totalnie zapomniałem, aż wstyd się przyznać:(
A to naprawdę VFR ma takie słabe hamulce i zawieszenie bo nigdy szczerze powiedziawszy o tym nie słyszałem?:O
Rozmawiałem raz z kumplem to śmigał 750 jeszcze na kołach to sobie chwalił VFR'ke;D
Po SV boję się, że każdy sport będzie niewygodny;/
miki
VTR zbyt dużo z tego co wiem pali, a nie stać mnie na dzień dzisiejszy na to, chociaż silnik i wygląd zarąbisty ;/
TL1000S nie widziałem i zaraz się w niego bardziej się zagłębię, ale przypomina mi on SV w starej budzie ;/
SV 1000, po jeździe 600'tką znielubiłem SV:(
RSV, zbyt sportowe boję się, że będzie to niewygodne jak SV:(
KTM i dukaty za drogie;D
Karol
1cylindrowiec sportowy to też nie to czego szukam, zaraz się znudzi jak ER-5;(
mar111cin
Myślałem kiedyś nad VFR 800 na v-teku, znajomy polecał, ale jakoś na dzień dzisiejszy mnie nie przekonują;/ Jednak dzięki, że przypomniałeś o 750 na kołach zębatych bo o nich totalnie zapomniałem, aż wstyd się przyznać:(
A to naprawdę VFR ma takie słabe hamulce i zawieszenie bo nigdy szczerze powiedziawszy o tym nie słyszałem?:O
Rozmawiałem raz z kumplem to śmigał 750 jeszcze na kołach to sobie chwalił VFR'ke;D
-
fasoliusz - Bywalec
z tego co pamiętam, to honda do VFRki pchała zawsze wszystkie nowinki techniczne. Dziwię się, że to ma nie mieć hamulców i zawieszenia. Może to subiektywne odczucie w porównaniu do super sporta?
Wiesz, dla mnie to ZX12R nie ma hamulców w porównaniu do DL650 z ABS.
Wiesz, dla mnie to ZX12R nie ma hamulców w porównaniu do DL650 z ABS.

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
kravec napisał(a):Przecież napisał: Aprilia Falco. Sport-Turystyk z przewagą turystyka.
młody jest jeszcze, dużo nauki przed nim

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1