Pomocy, pilne!
• Strona 1 z 1
Pomocy, pilne!
zaprowadziłem motor do mechanika (maszyna spadała z obrotów, strzelała), powiedziałem gościowi że może to być gaźnik. Umówiliśmy się żeby go naprawili ale chcę być wcześniej informowany o wszystkich kosztach. Zadzwonił za jakiś czas że to faktycznie gaźnik, to powiedziałem żeby go wymienili tylko jak zaznaczam chcę być informowany o cenie.
Dzisiaj gość dzwonił że generalnie nie może nigdzie znaleźć gaźnika, i najlepiej żeby go sobie odebrać a za "serwis" i "diagnozę że to był gaźnik" należy się 500 złotych!
Co mam robić, nigdy nie miałem problemów z mechanikami?? na pewno nie dam mu tej kasy ponieważ z punktu widzenia osoby która się nie zna - to nie zrobili nic. Dostanę motor w takim samym stanie, za co mam zapłacić te 500 zł?? Pomocy ludzie
Dzisiaj gość dzwonił że generalnie nie może nigdzie znaleźć gaźnika, i najlepiej żeby go sobie odebrać a za "serwis" i "diagnozę że to był gaźnik" należy się 500 złotych!
Co mam robić, nigdy nie miałem problemów z mechanikami?? na pewno nie dam mu tej kasy ponieważ z punktu widzenia osoby która się nie zna - to nie zrobili nic. Dostanę motor w takim samym stanie, za co mam zapłacić te 500 zł?? Pomocy ludzie
- kaniakstb
- Świeżak
- piotr_motoland
- Świeżak
Na żarty się komuś zbiera od rana. Za 500zł było by kilka nowych gaźników. Wróć do majstra klepki z ojcem.
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości