Kawasaki zzr 250
• Strona 1 z 1
Kawasaki zzr 250
Witam, jestem tu nowy i nie wiedziałem do czego przykleić ten temat, więc z góry wielkie sorrki. Już przechodzę do rzeczy.
Zimą kupiłem Kawasaki zzr 250 po ślizgu. Kilka rzeczy udało mi się dostać np lusterko, klosz lampy tył i parę innych pierdółek. Mam wielki problem z owiewkami, są popękane i zniszczone. Teraz proszę o poradę, czy lepiej, je pokleić, i pomalować czy lepiej czekać na okazję i kupić już gotowe (nowe) już pomalowane ? I czy może ktoś z Was ma do sprzedania, lub zna miejsce gdzie są one dostępne ? Kawasaki jest z 2000 roku.
pozdrawiam
Zimą kupiłem Kawasaki zzr 250 po ślizgu. Kilka rzeczy udało mi się dostać np lusterko, klosz lampy tył i parę innych pierdółek. Mam wielki problem z owiewkami, są popękane i zniszczone. Teraz proszę o poradę, czy lepiej, je pokleić, i pomalować czy lepiej czekać na okazję i kupić już gotowe (nowe) już pomalowane ? I czy może ktoś z Was ma do sprzedania, lub zna miejsce gdzie są one dostępne ? Kawasaki jest z 2000 roku.
pozdrawiam
- Hori
- Świeżak
Rozumiem, że jesteś nowy ale z myśleniem już się chyba oswoiłeś? Skoro ten dział nosi nazwę "Ocena ofert sprzedaży" to na prawdę uważasz, że to najlepsze miejsce na takie pytania, czy jesteś zbyt leniwy żeby umieścić je w odpowiednim?
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości