POMOCY!!! MAM PROBLEM--PROSZE O RADE
• Strona 1 z 1
POMOCY!!! MAM PROBLEM--PROSZE O RADE
witam --- powiedzcie mi na co mam zwrocic uwage przy kupnie HONDY HORNET 600 ('98 '03 ) jaki jest taki normalny przebiec gdzie sa miejsca ktore moga byc oznaka wypadku itd. UWIELBIAM TEN MOTOR I POPROSTU NIE CHCIALBYM WDEPNAC -- czy 19tys to duzo czy malo przebiegu ??. naprawde pomocy bo jednak troche kasy by w ten sprzecik bylo wsadzone a nie bardzo chcialbym byc rozczarowany .. pozdrawiam Łukasz ps. dzieki za odopowiedzi
- kocio1983
- Świeżak
1 usuń kursywe
2 usuń podkreślenie
3 wyślij jeszcze rzaz
4 nie ten dział
5 Pozdro.
2 usuń podkreślenie
3 wyślij jeszcze rzaz
4 nie ten dział
5 Pozdro.
www.STUNTPOLAND.com | Dzida jest bogiem, freestyle nalogiem, predkosc zabawą a Stunt podstawą
- &rew
- VIP Ścigacz.pl
-
rosa - VIP Ścigacz.pl
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
19 tys to nie dużo, a hornet to naprawdę fajna sprawa
jak nie dymi, a biegi wchodzą
kilka tysiaków i bedziesz musiał robić regulacje, zmieniać łańcuch itp
jak nie dymi, a biegi wchodzą

kilka tysiaków i bedziesz musiał robić regulacje, zmieniać łańcuch itp
Ongoing Success
-
Powiem ci tak po pierwsze lepiej cbr 600 niż hornet chociażby ze względu na owiewki jak chcesz zobaczyć o czym mówie to wybji sobie w samochodzie przednią szybe i przejedź sie 180 km/h. Po drugie jak za te pieniądze to można kupić coś lepszego młodszego i o więkrzej pojemności bo jazda 600 znudzi ci sie po 2 miesiącach. Po trzecie najlefiej sprowadzić sobie samemu bo poza naszym krajem nikt nie spawa nie prostuje i nie wyklepuje wraków i nie wciska 8 letniego moto z 19 tys przebiegu. Poszsukaj tu www.mobile.de
-
icid - VIP Ścigacz.pl
Kto tyle jeździ? Szyba do horneta i nie jest wcale tak strasznie.icid napisał(a):Powiem ci tak po pierwsze lepiej cbr 600 niż hornet chociażby ze względu na owiewki jak chcesz zobaczyć o czym mówie to wybji sobie w samochodzie przednią szybe i przejedź sie 180 km/h.
Wcale nie prawda. Ja na swoim sprzęcie przejechałem 10 000 KM i jeszcze cały drugi sezon mnie czeka. 600-ka jedynie turystycznie może nie musi być za mała a CBR np F4i świetnie się nadaje.icid napisał(a):Po drugie jak za te pieniądze to można kupić coś lepszego młodszego i o więkrzej pojemności bo jazda 600 znudzi ci sie po 2 miesiącach.
I nie wiem czemu Hornet zawsze bardziej mi się podobał niż plastiki.
Ongoing Success
-
-
• Strona 1 z 1