Suzuki RF 600 vs Honda CBR 600 f2
• Strona 1 z 1
Suzuki RF 600 vs Honda CBR 600 f2
Witam.
Rozważam kupno jednego z dwóch motocykli podanych w temacie. jestem jeszcze przed oględzinami, motocykle są w tej samej cenie i prosiłbym o rady i rzeczy na które warto zwrócić uwagę.
Nie ukrywam RF z 94r w czerwonym kolorze przykuwa uwagę aczkolwiek narzeka się na dostępność części, a CBR jest legendą (93r). Obawiam się, że CBR może być bardziej wyeksploatowana z powodu częstego używania maszyny przez "młodych gniewnych". Choć oba motocykle są jeszcze nie rejestrowane w Polsce.
Mam ponad 185 cm wzrostu i moto jak dla mnie będzie służył do turystyki.
Osobiście nie znam osób który miały styczność z obiema maszynami więc proszę o pomoc
Rozważam kupno jednego z dwóch motocykli podanych w temacie. jestem jeszcze przed oględzinami, motocykle są w tej samej cenie i prosiłbym o rady i rzeczy na które warto zwrócić uwagę.
Nie ukrywam RF z 94r w czerwonym kolorze przykuwa uwagę aczkolwiek narzeka się na dostępność części, a CBR jest legendą (93r). Obawiam się, że CBR może być bardziej wyeksploatowana z powodu częstego używania maszyny przez "młodych gniewnych". Choć oba motocykle są jeszcze nie rejestrowane w Polsce.
Mam ponad 185 cm wzrostu i moto jak dla mnie będzie służył do turystyki.
Osobiście nie znam osób który miały styczność z obiema maszynami więc proszę o pomoc
- MrKarol
- Świeżak
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Ja ci podpowiem z własnego doświadczenia, że CBR również nadaje się do turystyki i jest do tego bardzo wygodna. Na dodatek, łatwiej później do odsprzedaży będziesz miał. Poza tym masz pancerny piec. Nie wiem jak w RF bo nie miałem, ale CBR nigdy mnie w trasie nie zawiodła.
Marcin.
Marcin.
Suzuki GS 500 1991r. -> CBR 600 F2 -> CBR 929
-
Maxi666 - Świeżak
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość