KTM Sx a 6 biegów
• Strona 1 z 1
KTM Sx a 6 biegów
Witam!
Czy mógłby mi ktoś doradzić ile kosztuje dołożenie dodatkowych 2 biegów do skrzyni sx?
Prosiłbym o opinie,o to jaki jest tego minus i ogólne wypowiedzenie się w tym temacie,bo jestem ciekawy czy to ma sens.
Czy mógłby mi ktoś doradzić ile kosztuje dołożenie dodatkowych 2 biegów do skrzyni sx?
Prosiłbym o opinie,o to jaki jest tego minus i ogólne wypowiedzenie się w tym temacie,bo jestem ciekawy czy to ma sens.
-
Enduurowiec - Świeżak
po 1 po co ci 6 biegów ? do lasu to sie kupuje EXC a nie SXa
po 2 koszt najsłabiej z 600 zł

po 2 koszt najsłabiej z 600 zł
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Tyle że jest już za pozno,bo Sx już kupiony
A chciałoby się polatać trochę szybciej.
Tryby musiałbym oczywiście kupić oryginalne ,nieużywane?
A jak to jest z osiągami? Przyrównują się one wtedy do Exc i ogólnie czy nie zamula on pozniej na tych 2 ostatnich biegach?

Tryby musiałbym oczywiście kupić oryginalne ,nieużywane?
A jak to jest z osiągami? Przyrównują się one wtedy do Exc i ogólnie czy nie zamula on pozniej na tych 2 ostatnich biegach?
-
Enduurowiec - Świeżak
Jeśli ten sx jest już za słaby na torze, to kup coś mocniejszego, a jeśli latasz po lesie itp., to masz problem
Nie polecam jazdy fullem tylko po lesie, a jeśli masz taki zamiar, to kup exc
Więcej Ci nie powiem ;]

Honda Cr 125 | https://www.facebook.com/Polskietorymot ... 8453028154
- sylwek199888
- Świeżak
dokładnie, bezsens kupowac moto na tor i kombinować. kazdy płacze że EXC są drogie, podlicz sobie koszt takiej przeróbki, koszt swiateł czy zawieszenia i wychodzi duuuzo wiecej niz zakup zdrowego EXC
skrzyni nie opłaca sie robic. jak juz to sprzedaj swoją skrzynie i kup cała od EXC. bo na te wałki mogą nie podejsc inne tryby, i tu tez nie chodzi o dłozenie kilku trybów, tylko trzeba wszystko zestroić. w duzych Sxa 1nka jest chyba jak 2jka w EXC wiec całkiem co innego.
skrzyni nie opłaca sie robic. jak juz to sprzedaj swoją skrzynie i kup cała od EXC. bo na te wałki mogą nie podejsc inne tryby, i tu tez nie chodzi o dłozenie kilku trybów, tylko trzeba wszystko zestroić. w duzych Sxa 1nka jest chyba jak 2jka w EXC wiec całkiem co innego.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości