Hyosung GT650P czy Suzuki Gladius
• Strona 1 z 1
Hyosung GT650P czy Suzuki Gladius
Hej,
chcę kupić motocykl w tym tygodniu najlepiej.
Przeznaczenie : 90% - dom-praca-dom, duże miasto. Pozostałe 10% - wyjazdy za miasto, moga być nawet do Paryża
.
Mogę zakupić Suzuki Gladius, 2010, używany, od znajomego kolegi, wersja bez ABS, mało jeżdżony, za 16 tys.
lub
Fabrycznie nowy Hyosung GT 650P, 2012, 5 lat gwarancji, od dealera, za 13 tys zł, w komplecie z bocznymi kuferkami.
i.... nie wiem który.
Jestem otwarty na sugestie, propozycje, uwagi.
chcę kupić motocykl w tym tygodniu najlepiej.
Przeznaczenie : 90% - dom-praca-dom, duże miasto. Pozostałe 10% - wyjazdy za miasto, moga być nawet do Paryża

Mogę zakupić Suzuki Gladius, 2010, używany, od znajomego kolegi, wersja bez ABS, mało jeżdżony, za 16 tys.
lub
Fabrycznie nowy Hyosung GT 650P, 2012, 5 lat gwarancji, od dealera, za 13 tys zł, w komplecie z bocznymi kuferkami.
i.... nie wiem który.
Jestem otwarty na sugestie, propozycje, uwagi.
- maciopa
- Świeżak
ciężko radzić. Nowy to nowy ale nie będzie taki jak gladius. Ja bym wolał gladiusa a szczerze za te pieniądze to szukałbym do miasta ER-6 albo SV650. jak na wyjazd do Paryża to tak trochę ryzykownie. przy moim 183cm na gladiusie czasami łapał mnie ból w stawie biodrowym po dłuższej jeździe, musiałem się albo zatrzymać albo wyciągnąć nogę aby coś tam się naciągnęło. nie miałem tego na innych motocyklach. oba klocki dosyć ciężkie. Nakedem w trasę troszku lipa ale jak to tylko 10% to się da przeżyć. Przejedź się jednym i drugim i wybierz ten który lepiej się prowadzi, ma wygodniejsze siodło, mniej Cię wytelepie. Inaczej nie wybierzesz. Ja bym brał glada ale ja to nie ty.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości