Pomoc w wyborze
• Strona 1 z 1
Pomoc w wyborze
Czesc i czołem. Chciałbym kupić kolejny motor, tym razem do przeróbki na custom lub cafe racere, z naciskiem na drugą opcje. Motor musi spelniac wymagania na prawko A2. Myslalem nad honda CX 500, mimo ze delikatnie przekracza moc to powiedzmy ze jakos sobie poradze, ale w zwiazku z tym bardzo spodobal mi sie poprzeczny układ V. Mozecie mi podac kilka propozycji spelniajacych moje wymagania?
Z gory dzieki!!
Mariusz
Z gory dzieki!!
Mariusz
- Mariusz9311
- Świeżak
A co powiecie o suzuki GSF 400 (bandit)? Mam dwa metry wzrostu i nie chcialbym po pierwsze wygladac groteskowo na motorze a po drugie meczyc sie jazda bo w koncu ma ona sprawiac przyjemnosc, prawda?:P
- Mariusz9311
- Świeżak
Juz mniejsza z wymaganiami. Przezyje bez przeróbek, w koncu wyglad to nie wszystko;) A wic ponawiam pytanie odnośnie gabarytów motocykla, czy przy moim wzroście będzie on na tyle wygodny żeby czerpać przyjemnosc z jazdy?
- Mariusz9311
- Świeżak
Ogólnie bandit to spoko maszyna jak na początek sam od takiego zaczynałem. Nieźle się wysoko kręci i jak na takie małe moto ma kopa nawet
. Tylko jak trafisz na badziora ze walniętymi gaźnikami to masakra mój taki właśnie mial i znaleźć dobre to było bardzo trudno bo tego jest mało. Co do wzrostu możesz średnio ja mam 170 i jak dla mnie było dobrze ale nie takie wielkoludy na nim jeździły najlepiej to się przejechać i zobaczysz czy Ci pasuje

Braci siÄ™ nie traci
suzuki gsf 400 bandit--->kawasaki zx6r 636
-
madman88 - Świeżak
Super, w koncu ktoś konkretny! a powiedz mi, moze masz jakies inne propozycje z motocyklami na A2? Design chciałbym właśnie w podobie do bandyty, jeśli nie cafe to taki "naked" tez jak najbardziej by mi odpowiadał.
- Mariusz9311
- Świeżak
Tu masz wszystko o motocyklach na A2 jest nawet lista które się nadają http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=99301 (otwórz link)
Braci siÄ™ nie traci
-
madman88 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości