Pierwszy motocykl, wyglÄ…d CB500
• Strona 1 z 1
Pierwszy motocykl, wyglÄ…d CB500
Cześć,
1. Doświadczenie - skutery, ale chwilowe
2. 20 lat, 84 kg, 193 cm
3. Jazda praktycznie na co dzień po mieście z plecakiem, mały szpanik
4. Do wydania 5-7 tys (w ostateczności 10k), na ubranie inny budżet
5. PodobajÄ… mi siÄ™ takie typowe szosowe nakedy
6. Honda CB500, Suzuki GS500, Suzuki V-storm
Chcę kupić z bratem motocykl (mój pierwszy) po zdaniu A2 coś na wzór Hondy CB500 (i nią samą włącznie). Myślałem nad suzuki v-strom, suzuki gs500, ale od kumpla dowiedziałem się, że GS są zajechane i ciężko o dobry model, dlatego coraz bardziej przymierzam sie do cebuli. Budżet, 5-7 tys, aczkolwiek można go podwyższyć do 10k, ale w ostateczności. Nie ukrywam, że liczę na mały "lansik" i bezawaryjność (tak, wiem, nie ma sprzętu bezawaryjnego).
1. Doświadczenie - skutery, ale chwilowe
2. 20 lat, 84 kg, 193 cm
3. Jazda praktycznie na co dzień po mieście z plecakiem, mały szpanik
4. Do wydania 5-7 tys (w ostateczności 10k), na ubranie inny budżet
5. PodobajÄ… mi siÄ™ takie typowe szosowe nakedy
6. Honda CB500, Suzuki GS500, Suzuki V-storm
Chcę kupić z bratem motocykl (mój pierwszy) po zdaniu A2 coś na wzór Hondy CB500 (i nią samą włącznie). Myślałem nad suzuki v-strom, suzuki gs500, ale od kumpla dowiedziałem się, że GS są zajechane i ciężko o dobry model, dlatego coraz bardziej przymierzam sie do cebuli. Budżet, 5-7 tys, aczkolwiek można go podwyższyć do 10k, ale w ostateczności. Nie ukrywam, że liczę na mały "lansik" i bezawaryjność (tak, wiem, nie ma sprzętu bezawaryjnego).
- Amrap
- Świeżak
każde w dobrym stanie technicznym i dobrze utrzymane z hamulcem tarczowym z tyłu, PC32 od 1996 roku. Tylko że cebula z poprzednich lat przekracza mocą A2. Dopiero najnowsza CB500 łapie się na A2.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Amrap napisał(a):Dławienie wchodzi w grę czy szkoda cebuli?
Mi szkoda każdej maszyny, która została zdławiona, to jest tak, jakby ktoś Ci uciął co nieco, bo nie będziesz tego w pełni wykorzystywał
Co do tematu zablokowany, ale odblokowany, można by prawić dniami. Może dać to frajdę, ale może też przyprawić o problemy, tyle w temacie.
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Amrap napisał(a):A gdzie można taki motocykl zablokować? W normalnym "serwisie" motocyklowym?
Musisz dzwonić i pytać, nie wszyscy się tego podejmują. U mnie w okolicy jest warsztat, sam w nim serwisuje moto, chłopaki montują blokady, mają na miejscu hamownię dla moto i wystawiają potrzebne kwity.
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
-
Glenroy - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość