KTM EXC 250 ? KTM SX-F 250 ? (4T) 165cm wzrostu :/
• Strona 1 z 1
KTM EXC 250 ? KTM SX-F 250 ? (4T) 165cm wzrostu :/
Witam,
chciałbym żebyście koledzy mi pomogli względem kupna "następnego" sprzęta.
Około 2 lata temu zacząłem swoją historię na crossie/enduro, wiadomo, od czegoś trzeba zacząć , między innymi tzw. "chinol". 2 lata minęły, jakaś wprawa jest, ale wiadomo człowiek się jeszcze uczy. Tutaj mam taki mały dylemat :Confused: ponieważ zastanawiam się nad kupnem enduraka w teren, lubię poznawać nowe tereny itp. itd. do około 9000 zł, zastanawiam się nad
KTM EXC 250 czy KTM SX-F 250 w 4T , mocy nie ma za dużo jak słyszałem, też nie chcem kupować w 2T bo to wiadomo, moc, remonty i głownie KASA.
Jeszcze mam problem ponieważ iż tak ów nie jestem duży , mam około 165 cm i chciałbym się dowiedzieć czy dosięgnę do tych oto sprzętów
A może jakieś inne propozycje ? Tylko proszę , nie w 2T ! 
chciałbym żebyście koledzy mi pomogli względem kupna "następnego" sprzęta.
Około 2 lata temu zacząłem swoją historię na crossie/enduro, wiadomo, od czegoś trzeba zacząć , między innymi tzw. "chinol". 2 lata minęły, jakaś wprawa jest, ale wiadomo człowiek się jeszcze uczy. Tutaj mam taki mały dylemat :Confused: ponieważ zastanawiam się nad kupnem enduraka w teren, lubię poznawać nowe tereny itp. itd. do około 9000 zł, zastanawiam się nad
KTM EXC 250 czy KTM SX-F 250 w 4T , mocy nie ma za dużo jak słyszałem, też nie chcem kupować w 2T bo to wiadomo, moc, remonty i głownie KASA.
Jeszcze mam problem ponieważ iż tak ów nie jestem duży , mam około 165 cm i chciałbym się dowiedzieć czy dosięgnę do tych oto sprzętów

- Luki23055
- Świeżak
Wszędzie jest kasa, nawet w 4t
Zacznijmy od tego, że sx-f to nie endurak, więc odpada
Przesiadając się z chinola, mocy Ci nie braknie, nie są to słabe sprzęty. Gdy usiądziesz na motorze, to dopiero wtedy można coś powiedzieć, ale nie ukrywam, niski trochę jesteś. Co do kas, jak już napisałem, wszędzie jest kasa. W 4t remonty są rzadsze, ale droższe, a w 2t częstsze, ale tańsze (zapoznaj się z cenami części na allegro
) ;] 125 2t ma moc taką samą jak 250 4t. Polecam Ci exc-f 250.

Honda Cr 125 | https://www.facebook.com/Polskietorymot ... 8453028154
- sylwek199888
- Świeżak
No wiadomo, wszędzie kasa :/ Ja też już "odpadam" po chinolach, też jak nawet stał to się psuł -_-...
Głownie zależy mi na KTM'ach bo to wiadomo, firma sama w sobie
, czytałem, że gościu mający 165 wsiadał normalnie na SX-F 250 ale na półdupku :/ czy to prawda, może i tak ale nie wiem tego :>
PRZEPRASZAM MOJA POMYŁKA :C GDYŻ MAM NA MYŚLI CROSS :/ MÓWIĘ, JESTEM ZIELONY W TYM TEMACIE :C
Ogólnie to może być to i to, tylko chciałbym wiedzieć czy dosięgnę do tego SX-F :/ przynajmniej półdupkiem czy nawet mniej albo czy mam się najlepiej przymierzyć do czegoś takiego a potem myśleć ? Albo jeszcze jakieś propozycje co do 250
Jak i cross jak i enduro.
Głownie zależy mi na KTM'ach bo to wiadomo, firma sama w sobie

PRZEPRASZAM MOJA POMYŁKA :C GDYŻ MAM NA MYŚLI CROSS :/ MÓWIĘ, JESTEM ZIELONY W TYM TEMACIE :C
Ogólnie to może być to i to, tylko chciałbym wiedzieć czy dosięgnę do tego SX-F :/ przynajmniej półdupkiem czy nawet mniej albo czy mam się najlepiej przymierzyć do czegoś takiego a potem myśleć ? Albo jeszcze jakieś propozycje co do 250

- Luki23055
- Świeżak
Honda Cr 125 | https://www.facebook.com/Polskietorymot ... 8453028154
- sylwek199888
- Świeżak
• Strona 1 z 1