Zobacz wątek - Kask Szczękowy do 400-500 zł
NAS Analytics TAG

Kask Szczękowy do 400-500 zł

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Kask Szczękowy do 400-500 zł

Postprzez koper1305 » 15/6/2014, 12:22

Witam, wszystkim forumowiczów. Wiem że tematów z wyborem kasków jest od groma aczkolwiek najświeższy temat dotyczący mojego przedziału cenowego i rodzaju kasku znalazłem z 2012 roku.

Przechodząc do Setna poszukuje kasku w przedziale cenowym 400 max 500 zł Szczękowy nie koniecznie musi być integralny.. Możecie polecić jakieś sprawdzone kaski w tym przedziale cenowym ?
Jedyne czego oczekuje od kasku to aby był wiadomo w miarę jak najcichszy z mile widzianą blendą aczkolwiek nie wymagam. Głównie użytkowany miałby być w mieście sporadycznie jakieś wypady poza miasto średnio do 200 km..

Zainteresował mnie kask: KASK LS2 FF370.1 oraz HJC CS-14 aczkolwiek nie potrafie znaleźć o nic za wiele opinii.. kaski HJC nie są za bardzo popularne na polskim rynku aczkolwiek słyszałem że całkiem dobrze się spisują
może potrafi ktoś się bardziej wypowiedzieć na temat tych modeli lub polecić coś ciekawego :) ?
koper1305
Świeżak

Postprzez kravec » 15/6/2014, 14:01

Kolego- odsyłam Cie do tematu przyklejonego o kaskach (ten zamykam).

Firma HJC jest bardzo znana na polskim rynku (nie wiem czemu dalej AGV jest lepiej rozpozanwane kiedy HJC robi zdecydowanie lepsze kaski).

Określ czy chcesz kask integralny (pełny) czy szczękowy (z podnoszoną częścią szczękową).
kravec
Administrator

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

na górê