Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Utrata prawa jazdy za alimenty
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Utrata prawa jazdy za alimenty

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 17/6/2014, 17:16

Komentatorzy napisał(a):A mi się to bardzo podoba. Krętaczom i cwaniakom trzeba urzędowo ustalić priorytety. Najpierw kasa na chleb dla dzieci, a potem na wachę. Poza tym nie mam zamiaru jako podatnik utrzymywać cudzych dzieci, gdy ich tatusiowie wożą się po mieście i mają wszystko gdzieś.<br><hr>Ojciec1000ccm<br>
Komentatorzy napisał(a):Święta racja ale... ;) W ten sposób do jednego garnka szukasz też tych, którzy naprawdę nie mają chwilowo na zapłatę. A prawo jazdy może być ci potrzebne nawet gdy nie płacą sami za benzynę - właśnie po to, żeby zarobić na te alimenty. <br><hr>lo<br>
Komentatorzy napisał(a):Utrata prawa jazdy nie jest automatyczna. To ostateczność, gdy zawiodły inne środki. Sądzę, że sąd zwróci prawo jazdy w ciągu jednej rozprawy, gdy pokażesz umowę o pracę.<br><hr>Ojciec1000ccm<br>
Super, czyli w najlepszym razie zostanie sie bez prawka ze 3-4 miesiace, no chyba, ze oglosza alarm bombowy i sprawa spadnie z wokandy ;)<br><hr>lo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/6/2014, 22:37

Komentatorzy napisał(a):Utrata prawa jazdy za alimenty??? I Trybunał nie dopatrzył się niczego złego w tym? Idąc dalej, ja bym zabierał prawo jazdy też i tym którzy coś ukradną albo tym którzy przeklinają na ulicy albo palą papierosy, aaaa no i za debilne komentarze popierające to kretyństwo, zabierał bym prawo jazdy, komputer i odłączał prąd i ciepłą wodę na miesiąc.<br><hr>Y4S<br>
Za wpisywanie po 3 razy tego samego komentarza należy się wyłączenie prądu. :) A prawo jazdy to przywilej, a nie dozgonne i niezbywalne prawo. Cwaniacy, którzy nie płacą na własne dzieci, a dziwnym trafem mają na paliwo, powinni być ustawieni do pionu. W Niemczech jest podobne prawo i się sprawdza. Mafiozów ukrywających dochody przed komornikiem należy tępić. <br><hr>Ojciec1000ccm
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/6/2014, 22:40

Komentatorzy napisał(a):A mi się to bardzo podoba. Krętaczom i cwaniakom trzeba urzędowo ustalić priorytety. Najpierw kasa na chleb dla dzieci, a potem na wachę. Poza tym nie mam zamiaru jako podatnik utrzymywać cudzych dzieci, gdy ich tatusiowie wożą się po mieście i mają wszystko gdzieś.<br><hr>Ojciec1000ccm<br>
Komentatorzy napisał(a):Święta racja ale... ;) W ten sposób do jednego garnka szukasz też tych, którzy naprawdę nie mają chwilowo na zapłatę. A prawo jazdy może być ci potrzebne nawet gdy nie płacą sami za benzynę - właśnie po to, żeby zarobić na te alimenty. <br><hr>lo<br>
Komentatorzy napisał(a):Utrata prawa jazdy nie jest automatyczna. To ostateczność, gdy zawiodły inne środki. Sądzę, że sąd zwróci prawo jazdy w ciągu jednej rozprawy, gdy pokażesz umowę o pracę.<br><hr>Ojciec1000ccm<br>
Komentatorzy napisał(a):Super, czyli w najlepszym razie zostanie sie bez prawka ze 3-4 miesiace, no chyba, ze oglosza alarm bombowy i sprawa spadnie z wokandy ;)<br><hr>lo<br>
Weź pod uwagę, że na zabranie prawa jazdy trzeba sobie zasłużyć wielokrotnym uchylaniem się od płacenia na dzieci. Jak ktoś jest cwaniakiem i nie respektuje prawa, powinien się liczyć z represjami ze strony wymiaru sprawiedliwości. Dotychczas dłużnicy śmiali się wszystkim w twarz i nic im nie groziło. Teraz jest szansa na zmianę.<br><hr>Ojciec1000ccm
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/6/2014, 00:08

Komentatorzy napisał(a):Super, czyli w najlepszym razie zostanie sie bez prawka ze 3-4 miesiace, no chyba, ze oglosza alarm bombowy i sprawa spadnie z wokandy ;)<br><hr>lo<br>
Komentatorzy napisał(a):Weź pod uwagę, że na zabranie prawa jazdy trzeba sobie zasłużyć wielokrotnym uchylaniem się od płacenia na dzieci. Jak ktoś jest cwaniakiem i nie respektuje prawa, powinien się liczyć z represjami ze strony wymiaru sprawiedliwości. Dotychczas dłużnicy śmiali się wszystkim w twarz i nic im nie groziło. Teraz jest szansa na zmianę.<br><hr>Ojciec1000ccm<br>
Taki jesteś tego pewien? Jest jasno, jednoznacznie określone, kiedy można odebrać prawko? Jeśli nie, to znaczy, że może zdarzyć się wszystko. Zwłaszcza w kraju, w którym sędzią może zostać dwudziestoparolatek z zerowym doświadczeniem prawniczym i życiowym, za to często z bardzo przerośniętym ego.
Co nie zmienia faktu, że _cwaniaków_ trzeba ścigać i karać. I weź pod uwagę ;) że to akurat poparłem ;)<br><hr>lo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

na górê