do 3 tyÅ›
• Strona 1 z 1
do 3 tyÅ›
Więc tak,mój kuzyn chce zakupić jakiś motorek,ma 17lat,Głównie chodzi o 50ccm choc lepsze było by 80ccm zaejestrowane na 50.I teraz jest problem bo niewie na co sie zdecydować.Początkowo miał być zwykłu nowy skuter keeway Hurricane ale przez 1000km nie wolno przekraczać 25-30km/h żeby dotrzeć i jakoś odrazu zwątpił.Wkońcu stwierdził że skuter odpada.Powiem że kuzyn jeździł tylko na Gilerze runner 50ccm.Nigdy na sprzęcie z biegami.Chce motorek na którym szło by wyjechać w trase jak i w teren,to już w mniejszym stopniu. teraz co byście proponowali?? da sie kupić coś w miare dobrego w kwocie do 3tyś?? oglądałem troche crossów i enduro ale jak zobaczyłem roczniki do 3tyś to sie przeraziłem
same dziadki z lat 1982-1989.Czy to nie za stare?? Fajnie też gdyby motorek V-max miał ok 100km/h
czekam na wasze propozycje pzdr

- Biker_BoyZ
- Świeżak
Re: do 3 tyÅ›
Biker_BoyZ napisał(a):Więc tak,mój kuzyn chce zakupić jakiś motorek,ma 17lat,Głównie chodzi o 50ccm choc lepsze było by 80ccm zaejestrowane na 50.I teraz jest problem bo niewie na co sie zdecydować.Początkowo miał być zwykłu nowy skuter keeway Hurricane ale przez 1000km nie wolno przekraczać 25-30km/h żeby dotrzeć i jakoś odrazu zwątpił.Wkońcu stwierdził że skuter odpada.Powiem że kuzyn jeździł tylko na Gilerze runner 50ccm.Nigdy na sprzęcie z biegami.Chce motorek na którym szło by wyjechać w trase jak i w teren,to już w mniejszym stopniu. teraz co byście proponowali?? da sie kupić coś w miare dobrego w kwocie do 3tyś?? oglądałem troche crossów i enduro ale jak zobaczyłem roczniki do 3tyś to sie przeraziłemsame dziadki z lat 1982-1989.Czy to nie za stare?? Fajnie też gdyby motorek V-max miał ok 100km/h
po 1 jest jusz taki temat co sie zwie CO NA PIERWSZE MOTO ..niezasmiecaj forum tylko szukaj...
po 2 sqter to badzwieie a debilnym dzwieku yyyyyyyyyy jak jedzie wiec jak juz napisałes to proponuje ci yamahe dt 80 kup tą zarejestrowana na motorowe to niebedzie problemu z rejestracjąza 3000zł kupisz w super stanie z roku około 96 czesci tanie a zadbana pojedzie około 110...
- maciekspd
- Świeżak
a czy opony w takim enduro zdzierają sie szybko gdy jeździ sie nim po asfalcie?? czy tak samo jak w ścigaczach ??
www.sportes.forumer.pl | | forum dla sportowców
- Biker_BoyZ
- Świeżak
ale pytanie...to zalezy jakie masz opony na kostkowych niebardzo sie da jezdzis bo asfalcie bo telepie wiec kupuje sie szosowo terenowe ....a zddzieraja sie tak samo
chcesz jechac wolniej...to zwolnij ....chcesz jechac szybciej to w łeb sie pierdolnij
- maciekspd
- Świeżak
Na kostce zrobisz 60 km i zrobisz slicka, wyjściem z sytuacji będzie taki kompromis do enduraków szosowo-terenowa oponka.
Dosiadam:
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm
Yamaha Thundercat sprzedany
|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm
Yamaha Thundercat sprzedany

|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
-
Vercef - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości