Cross chinczyk do 4000 zl. Loncin, czy warto?
• Strona 1 z 1
Cross chinczyk do 4000 zl. Loncin, czy warto?
Witam. Zastanawiam sie nad kupnem chinczyka loncin, dlatego chcialbym zasiegnac informacji o nim.
Co najczesciej pada, ile czasu pojezdze bez zadnej wymiany?
Oraz prosze o wypowiedzenie sie, czy w ogole warto to kupic.
Dodam ze kiedys, kiedys za dzieciaka mialem skuter zipp vapor, przejechal ponad 30 tys km bez zadnej naprawy i powiem ze jestem do dzisiaj zaskoczony, bo pozniej zmienilem ten skuterek na aprilke i nie jezdzilem dluzej niz 1000 km bez naprawy
Obecnie mam yamahe wr 125 i latam po terenie, ale mocy brakuje, szczegolnie przy mojej wadze a waze prawie 100 kg
. Dlatego chcialbym kupic cos mocniejszego a z yamaszka sie nie rozstane bo to pierwszy motocykl i mam go od nowosci.
Co najczesciej pada, ile czasu pojezdze bez zadnej wymiany?
Oraz prosze o wypowiedzenie sie, czy w ogole warto to kupic.
Dodam ze kiedys, kiedys za dzieciaka mialem skuter zipp vapor, przejechal ponad 30 tys km bez zadnej naprawy i powiem ze jestem do dzisiaj zaskoczony, bo pozniej zmienilem ten skuterek na aprilke i nie jezdzilem dluzej niz 1000 km bez naprawy

Obecnie mam yamahe wr 125 i latam po terenie, ale mocy brakuje, szczegolnie przy mojej wadze a waze prawie 100 kg

- immat123
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość