Cylinder 70cc 2t/4t
• Strona 1 z 1
Cylinder 70cc 2t/4t
Witam mam problem mały chcę w moim silniku 139fm 50cc 2t założyć nowy tłok z cylindrem 70cc i nigdzie nie mogę znaleźć cylindra 2t tylko są 4t i tu jest moje pytanie czy mogę do silnika 2t założyć cylinder 4t ?? czy nic się nie stanie gdy będe dalej jeździł na mieszance benzyny z olejem ?? czy po wymianie cylindra na 4t będe musiał lać czyste paliwo bez oleju ???
- merol19
- Świeżak
hahahah
sory za to wyżej ale nie mogłem ;D
smyk - to 4T więc o zadnym 2T nie ma mowy, nie wiem skąd ci w ogóle to do głowy przyszło. pytanie - jakie oleje lałeś ? do benzyny cos dodawałes ?
to jest silnik 139fmb, i sąwersje jedynie z róznym rozmieszczeniem albo całkowitym brakiem rozrusznika.
i bezproblemu dostaniesz zestaw 70 http://allegro.pl/cylinder-komplet-70cc ... 00281.html chociazby ten pierwszy lepszy.
swojÄ… droga mozesz wrzucic fotke swojego sprzetu - bo poluje na smyka ale ciezko cos fajnego kupic
sory za to wyżej ale nie mogłem ;D
smyk - to 4T więc o zadnym 2T nie ma mowy, nie wiem skąd ci w ogóle to do głowy przyszło. pytanie - jakie oleje lałeś ? do benzyny cos dodawałes ?

to jest silnik 139fmb, i sąwersje jedynie z róznym rozmieszczeniem albo całkowitym brakiem rozrusznika.
i bezproblemu dostaniesz zestaw 70 http://allegro.pl/cylinder-komplet-70cc ... 00281.html chociazby ten pierwszy lepszy.
swojÄ… droga mozesz wrzucic fotke swojego sprzetu - bo poluje na smyka ale ciezko cos fajnego kupic
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
ok sorka ale to przeczytałem w książce może wprowadzono błąd tez mi sie nie wydawało ze to jest 2t jak co to sorka.
Paliwo lałem z olejem.
zdjęcia dodam jutro bo teraz noc i nie ma jak xD
Smyk nawet nawet rdza lekka jest tylko na przednim kole i nic więcej nie znajdziesz nigdzie przebieg ma koło 1300km
Paliwo lałem z olejem.
zdjęcia dodam jutro bo teraz noc i nie ma jak xD
Smyk nawet nawet rdza lekka jest tylko na przednim kole i nic więcej nie znajdziesz nigdzie przebieg ma koło 1300km
- merol19
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości