POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Cześć! Jestem Monika i mam 18 latek (niecałe
). Moto niestety jeszcze nie mam, ale za rok na wiosnę mam w planach sobie kupić kawasaki er5 albo suzuki GS 500 ale jestem prawie pewna, że raczej ten pierwszy:D W sierpniu zapisuję się na prawko jazdy. Tak późno
, bo można trzy miechy przed osiemnastką którą mam w listopadzie dopiero. Wszystko zaczęło się od paru przejażdżek z kolegami (dzięki wielkie i buźka!), oczwiście w roli pasażera
czyli od jakichś 2 lat i było bosko
No i tak jakoś wyszło, że zaraziłam się od nich
Teraz mam zamiar spełnić moje marzenie i sprawić sobie 2 kółka

-
Niebiesska - Świeżak
Jancio - Radom
Witam wszystkich, szczegolnie Radom
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- janciownik
- Świeżak
Elo wszystkim
Witam, jestem tu nowy, więc się witam
Na razie śmigam po stolicy Virago 250 do spóły z dziewczyną (dostała go odemnie i swoich rodziców na urodziny), ale z racji wzrostu (192 cm) wyglądam na nim jak na kozie
No i jutro lecę na mototarg. Dzisiaj byłem... ciężko znaleźć coś dla siebie... a szukam już miesiąc.... No cóż. Może jutro wrócę do domu na własnym sprzęcie? Ktoś z Was kupował sprzęta na tych mototargach? Dzisiaj i jutro jest w wawie... ale cfaniaków tam dużo
"Oczywisćie, że silnik jak w zegarku..." - a korbowód lata luzem
No cóż.... szerokości, przyczepności życzę. Pozdro.

-
Ciechan666 - Świeżak
Witam
Jestem Bartek z Wa-wy mam 30lat
Jeżdżę na moto od 6miesiąca życia najpierw oczywiście z rodzicami potem gdzieś od 15 roku życia na własnych sprzętach
SIMSON S51
MZ ETZ 150
MZ ETX 251
KAWASAKI ZXR400 H1 Japan edition
Obecnie jestem w trakcie poszukiwania DR-Z 400SM w jak najlepsieszym stanie.
Pozdrawiam Wszystkich
Jestem Bartek z Wa-wy mam 30lat
Jeżdżę na moto od 6miesiąca życia najpierw oczywiście z rodzicami potem gdzieś od 15 roku życia na własnych sprzętach
SIMSON S51
MZ ETZ 150
MZ ETX 251
KAWASAKI ZXR400 H1 Japan edition
Obecnie jestem w trakcie poszukiwania DR-Z 400SM w jak najlepsieszym stanie.
Pozdrawiam Wszystkich
Najlepsze Moto to SUPERMOTO!!!
-
SUPERMOTO - Świeżak
Witam!
Imię...- może po prostu Aprilka...
Pasja do motoryzacji a w szczególności do motorów sportowych towarzyszyła mi od urodzenia-innego wyjścia raczej nie było bo wychowałam się wsród o 20 lat starszych braci (ot taki kaprys moich rodziców na starość). W domu zamiast lalek były małe samochodziki i motorki i tak to się zaczęło. Gdy miałam 6 lat mój ukochany (yyy) brat przewrócił się ze mną na motorze i od tego czasu wolałam raczej patrzeć niż jeździc aczkolwiek zawsze sobie marzyłam, że kiedydyś na pewno będę jeżdziła na swoim wyśnionym kawasaki( chyba sobie wtedy nie zdawałam jeszcze sprawy z możliwości tego motoru(ninja)). O pasje do motorów toczyłam nieustanne bitwy z rodzicami, którzy z troski o swoją jedyną małą córeczke nieustannie próbowali wybić mi wszelkie motoryzacyjne pomysły z głowy. W końcu im się udało.. Aż do chwili gdy w moim spokojnym życiu dwudziestolatki pojawił się książe z bajki na swym błyszczącym mechanicznym rumaku wraz ze swoją świtą. Mój książe powtarzał cały czas, że jest najlepszym motocyklistą na świecie (wywracał się średnio 2x w tygodniu na prostej drodze przy prędkości 50 km/h na suchej nawierzchni wmawiając wszystkim, że ślisko było) a ja mam nawet nie próbować jeździć bo NA PEWNO nie dam sobie rady... W sumie to samo mówł o samochodach a wszyscy widzieli, że raczej nigdy mi nie dorówna-taki zakompleksiony był mój książe. Niemniej jednak jego zachowanie zmobilizowało mnie do pokazania mu kto tu rządzi. Książe odjechał siną dal a jego świta została i okazała się prawdziwymi przyjaciółmi, którzy pomagali mi jak tylko mogli w spełnieniu marzeń z dzieciństwa. Teraz przy wielkim wsparciu moich mężczyzn dopiero zaczynam swoją namacalną przygodę z motorkami sportowymi. Wiem, że przede mną jeszcze wiele lat zdobywania praktycznych umiejętności ale mam nadzieję, że dojde w końcu do momentu, w którym przestane zagrażać sobie i innym na drodze jako "baba na motorze"
Tymczasem pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie i cieszę się, że dołaczyłam do Waszej forumowkiej społeczności!
Imię...- może po prostu Aprilka...
Pasja do motoryzacji a w szczególności do motorów sportowych towarzyszyła mi od urodzenia-innego wyjścia raczej nie było bo wychowałam się wsród o 20 lat starszych braci (ot taki kaprys moich rodziców na starość). W domu zamiast lalek były małe samochodziki i motorki i tak to się zaczęło. Gdy miałam 6 lat mój ukochany (yyy) brat przewrócił się ze mną na motorze i od tego czasu wolałam raczej patrzeć niż jeździc aczkolwiek zawsze sobie marzyłam, że kiedydyś na pewno będę jeżdziła na swoim wyśnionym kawasaki( chyba sobie wtedy nie zdawałam jeszcze sprawy z możliwości tego motoru(ninja)). O pasje do motorów toczyłam nieustanne bitwy z rodzicami, którzy z troski o swoją jedyną małą córeczke nieustannie próbowali wybić mi wszelkie motoryzacyjne pomysły z głowy. W końcu im się udało.. Aż do chwili gdy w moim spokojnym życiu dwudziestolatki pojawił się książe z bajki na swym błyszczącym mechanicznym rumaku wraz ze swoją świtą. Mój książe powtarzał cały czas, że jest najlepszym motocyklistą na świecie (wywracał się średnio 2x w tygodniu na prostej drodze przy prędkości 50 km/h na suchej nawierzchni wmawiając wszystkim, że ślisko było) a ja mam nawet nie próbować jeździć bo NA PEWNO nie dam sobie rady... W sumie to samo mówł o samochodach a wszyscy widzieli, że raczej nigdy mi nie dorówna-taki zakompleksiony był mój książe. Niemniej jednak jego zachowanie zmobilizowało mnie do pokazania mu kto tu rządzi. Książe odjechał siną dal a jego świta została i okazała się prawdziwymi przyjaciółmi, którzy pomagali mi jak tylko mogli w spełnieniu marzeń z dzieciństwa. Teraz przy wielkim wsparciu moich mężczyzn dopiero zaczynam swoją namacalną przygodę z motorkami sportowymi. Wiem, że przede mną jeszcze wiele lat zdobywania praktycznych umiejętności ale mam nadzieję, że dojde w końcu do momentu, w którym przestane zagrażać sobie i innym na drodze jako "baba na motorze"

Tymczasem pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie i cieszę się, że dołaczyłam do Waszej forumowkiej społeczności!

- Aprilla87
- Świeżak
Aloha, jestem Marek,zamieszkuje strony niedalekie Radomia, obecnie śmigam na Fajerze,pozdrawiam!!
ogar49---->komar49----->wsk 125----->honda cbx 550---->honda cr 125------>suzuki gr 650----->honda xr600----->suzuki gsxr 750W---->suzuki gsxr750Srad------>HONDA CBR900 FIREBLADE SC 33
- Åšcigany900
- Świeżak
Siemanko. Jestem Sławek
Ostatnio edytowano 19/4/2008, 09:42 przez Michelinek, łącznie edytowano 1 raz
-
Michelinek - Świeżak
- chemik zzr600 92r
- Świeżak
Witam wszystkich!!! Jestem Maciek z Szczecina jakby co:P Latam niedawno zakupionym Fazerkiem '99 i jestem pod ogromnym wrażeniem tego sprzeta (przesiadlem sie z XS-a 400 '81) wiec moze dlatego
:P Pozdrowienia dla wszystkich.... do zobaczenia na trasie

- ciosmaciej
- Świeżak
Witam, nazywam sie Daniel-jestem z Mazur
, od 2 dni stalem sie posiadaczem Yamahy R6 1999r. Jest to moj pierwszy powazny motocykl i powoli ogarniam temat
Interesowalo by mnie wszystko dotyczace R6, wiec zagladal bede coraz czesciej. Chwilowo cos nie tryby mi wyszukiwarka gdy wpisuje jakielkowiek haslo nic nie znajduje...
a na poczatek chcialbym wiedziec jaki np wlac olej, gdzie i jakie crashpady kupic i takie tam .... Pozdro

a na poczatek chcialbym wiedziec jaki np wlac olej, gdzie i jakie crashpady kupic i takie tam .... Pozdro

-
Lukas_dan - Świeżak
Siema Bracia i Siostry. Maciek w W-wy się kłania. 37 lat, 1100 pojemności, pomarańczowy lakierek - a jakże
Z racji na zawód cokolwiek twórczy, to i moto niestandardowe, aczkolwiek niby Drag Star 1100. Przy okazji pokażę. Do zobaczenia na trasie.

Pozdrawiam - Maciek
Drag Star 1100
Jeździjmy tak, aby nas było coraz więcej - nie coraz mniej.
Drag Star 1100
Jeździjmy tak, aby nas było coraz więcej - nie coraz mniej.
- orange rider
- Świeżak
Elo...
Nazywam się kasia, wiek: 19 mieszkam w południowej części Wlkp
Na forum Scigacz trafiłam poprzez mojego brata który także jest tutaj zarejestrowany:)
To od Niego odziedziczyłam zainteresowanie motocyklami.. W tym roku będę próbowała swoich sił w jeździe na sraczu 600;] Zobaczymy co z tego będzie hie hie
Oprócz motoryzacji , interesuje sie także muzyką (hip hop) ogólnie rzecz biorąc to mam totalnego *******ca na punkcie muzyki , w rzeczywistosci bardzo spokojne, otwarte na ludzi, niesmiale stworzenie :> szczeroscia potrafi zabic...
kto zna ten wie...
zdjecie (otwórz link)
pozdro600
Nazywam się kasia, wiek: 19 mieszkam w południowej części Wlkp

To od Niego odziedziczyłam zainteresowanie motocyklami.. W tym roku będę próbowała swoich sił w jeździe na sraczu 600;] Zobaczymy co z tego będzie hie hie
Oprócz motoryzacji , interesuje sie także muzyką (hip hop) ogólnie rzecz biorąc to mam totalnego *******ca na punkcie muzyki , w rzeczywistosci bardzo spokojne, otwarte na ludzi, niesmiale stworzenie :> szczeroscia potrafi zabic...

kto zna ten wie...
zdjecie (otwórz link)
pozdro600
-
kasiutka - Świeżak
Heja wszystkim
Pozdrawiam wszystkich, mam nadzieje że miło sobie pogadamy. Ja na razie testowałem tylko skutery wodne, ale mam nadzieje, ze wkrotce bede jeździł na lądowym 

-
misiek792 - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości