POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Dzień dobry wieczór
Damian lat 23
Dziś stałem się mam nadzieję szczęśliwym posiadaczem Hani XR
To już moja 3 Hania po Civicu i Accordzie które stoją na podwórku
Damian lat 23
Dziś stałem się mam nadzieję szczęśliwym posiadaczem Hani XR
To już moja 3 Hania po Civicu i Accordzie które stoją na podwórku
- damianinho93
- Świeżak
Witam mam na imię Michał mam 25lat. Osobiście nie mam w posiadaniu żadnego moto, ale bardzo kręci mnie tuning optyczny, za co chciał bym się zabrać z Waszą pomocą i dzięki Waszym dobrym radą.
- Bmwgrudziadz
- Świeżak
Niniejszym informuję "speców" od SEO oraz innych, wszelkiej maści domorosłych marketingowców szeptanych, że wszelkie ich wysiłki pójdą na marne, gdyż każde takie konto jest przeze mnie z automatu banowane i trwale usuwane. Szkoda waszego czasu, lepiej pograjcie sobie w Sims-y, bo ja z upodobaniem będę was tępił.
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Witam wszystkich.
Jestem z Limanowej, woj. małopolskie. Motocykl marzył mi się od dawna, ale, że klimat był niesprzyjający moim pierwszym motocyklem została Honda CBR125R z 2008 roku, gdy tylko poprzedni prezydent podpisał ustawę dopuszczającą jazdę na takiej pojemności mając jedynie uprawnienia kategorii B. Oprócz tego jeździłem trochę chińskim chopperem kumpla 250 cm3 i od tamtego roku zmobilizowałem się i rozpocząłem kurs prawa jazdy kat. a. Testy zdane za pierwszym razem, kurs zrobiony, ale w egzaminie kilka razy przeszkodziła pogoda... wczoraj egzamin udało się zdać (teoretycznie to chyba nadal liczy się jako zdane za pierwszym razem ) i teraz poszukuję swojego pierwszego poważnego motocykla
Jestem z Limanowej, woj. małopolskie. Motocykl marzył mi się od dawna, ale, że klimat był niesprzyjający moim pierwszym motocyklem została Honda CBR125R z 2008 roku, gdy tylko poprzedni prezydent podpisał ustawę dopuszczającą jazdę na takiej pojemności mając jedynie uprawnienia kategorii B. Oprócz tego jeździłem trochę chińskim chopperem kumpla 250 cm3 i od tamtego roku zmobilizowałem się i rozpocząłem kurs prawa jazdy kat. a. Testy zdane za pierwszym razem, kurs zrobiony, ale w egzaminie kilka razy przeszkodziła pogoda... wczoraj egzamin udało się zdać (teoretycznie to chyba nadal liczy się jako zdane za pierwszym razem ) i teraz poszukuję swojego pierwszego poważnego motocykla
- PiotrekM
- Świeżak
Witam wszystkich!
Mam na imię Piotrek, mieszkam w Sosnowcu. Na motocyklach od '84 roku.
Zaczynałem od Komara z pedałami, Romet, Awo 425, Junak, BMW BK, M72, Ural, BMW 500, NSU 500 ... i wiele innych wynalazków.
Obecnie jeżdżę na CBR 1000RR - w dni parzyste i KTM RC8 R - w dni nieparzyste
Co więcej ... wszyscy wsadzają mnie na "dżopera", ale ja .... lubię zapiiii...dalać
LWG
Mam na imię Piotrek, mieszkam w Sosnowcu. Na motocyklach od '84 roku.
Zaczynałem od Komara z pedałami, Romet, Awo 425, Junak, BMW BK, M72, Ural, BMW 500, NSU 500 ... i wiele innych wynalazków.
Obecnie jeżdżę na CBR 1000RR - w dni parzyste i KTM RC8 R - w dni nieparzyste
Co więcej ... wszyscy wsadzają mnie na "dżopera", ale ja .... lubię zapiiii...dalać
LWG
- shogun_zag
- Świeżak
- tomask1985
- Świeżak
Cześć Dzidownicy
Z tej strony Janek, kilka razy wpadłem na Wasze forum z wyszukiwarki i postanowiłem dołączyć do drużyny. Obchodzę 10 lat od rozpoczęcia przygody z motocyklami - z tej okazji sprawiłem sobie w tym sezonie MT-07. Mam nadzieję, do zobaczenia na trasach (LwG)
Z tej strony Janek, kilka razy wpadłem na Wasze forum z wyszukiwarki i postanowiłem dołączyć do drużyny. Obchodzę 10 lat od rozpoczęcia przygody z motocyklami - z tej okazji sprawiłem sobie w tym sezonie MT-07. Mam nadzieję, do zobaczenia na trasach (LwG)
-
GoRideYourself - Świeżak
Witam! Mam na imię Maciej, lat 17. Mieszkam w woj. Lubelskim Na co dzień uczę się w technikum na kierunku mechanika maszyn górniczych. Pasjonuję się motocyklami oraz wszystkim co z nimi związane.
Co oczy nie widzą tego sercu nie żal..
-
FasT - Świeżak
Witam wszystkich na forum, z tej strony Łukasz 24 lata z Mazowieckiego Pierwszy motorek w wieku około 12 lat - motorynka stella , potem komarki,simson, wsk, skuter peugeot speedfight, aprilia af1 125, suzuki sv 650n i obecnie kawasaki zx636
LwG !
LwG !
WGW
- kawasakizx636
- Świeżak