POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
taki nick jak Sunia mnie rozwala, sorry. Raczej merytorycznej dyskusji nie będzie, najwyżej laska w bramie albo lodzik w kuluarach
nie ma kpienia sobie z czyjegoÅ› nick-a
madcap
nie ma kpienia sobie z czyjegoÅ› nick-a
madcap
GSX1400
-
maciejka69 - Stały bywalec
Sunia
Napisz do którego z moderatorów/administratorów czy nie mogliby Ci zmienić nicku i tyle.

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
-
hmm, ciekawe. Smaczniejsze są ciastka z dziurką. Szarlotka ma wręcz szparkę, w którą upchnięto trochę masy jabłkowej. Mniam
GSX1400
-
jak bedziecie dalej spamować w temacie, to każdemu zwiekszę licznik ostrzeżeń
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
swojego zdania nie zmienię, tym bardziej że nawet nie byłeś łaskaw wyjaśnić mi swoją diecezję. Skoro uważasz, że zasługuję na kolejne warny, to nie przeszkadzaj sobie
ostrzegałem
madcap
ostrzegałem
madcap
GSX1400
-
-
Witam
,
Mam na imię Damian , sorki ze dopiero teraz się przedstawiam ale tak jakoś wyszło ; )
Na motocyklu nauczyłem się jeździć 5 lat temu , obecnie posiadam WSK 125 ( wiejski sprzęt kaskaderski ) , za parę miesięcy idę na prawko ii planuje kupić jakiś porządny sprzęt typu Kawasaki Er6 ,Suzuki GS500 lub ewentualnie Hondę Hornet.
Pozdrawiam Damian.

Mam na imię Damian , sorki ze dopiero teraz się przedstawiam ale tak jakoś wyszło ; )
Na motocyklu nauczyłem się jeździć 5 lat temu , obecnie posiadam WSK 125 ( wiejski sprzęt kaskaderski ) , za parę miesięcy idę na prawko ii planuje kupić jakiś porządny sprzęt typu Kawasaki Er6 ,Suzuki GS500 lub ewentualnie Hondę Hornet.
Pozdrawiam Damian.
-
judidzn - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości