wzrost
• Strona 1 z 1
A jest w ogóle coś takiego jak zasada, że jak mam 160 to gs 500 super maszyna, a jak mam 180 to już nie?
Ty się masz na tym czuć dobrze, a nie wyglądać jak lala.
A tak apropos to bym się wstydził pytać o takie rzeczy. To Twoja indywidualna sprawa na czym jeździsz.
I tak na zakończenie, jakbym Ci powiedział że wyglądasz jak LOL na GS 500 bo jesteś wysoki a byś wyglądał za to zajebi** na MZ to byś kupił? Czy tylko tak pytasz, a sam zdecydujesz?
Bo tak mi się wydaje, że ogromna część ludzi nie ma własnego zdania i są niezdecydowani jak jakieś panienki.
Motocykl to maszyna, a nie ubranie, nie ma zasady, nie szyje ich nikt na miare. Wsiadasz i jak czujesz się dobrze to jest Twój. Jakbym się miał pytać kogoś czy na tym wyglądam dobrze, a na tamtym źle to pewnie bym Ursusem jeździł...
Dajcie spokój, każdy sam decyduje. Pozdrawiam.
Ty się masz na tym czuć dobrze, a nie wyglądać jak lala.
A tak apropos to bym się wstydził pytać o takie rzeczy. To Twoja indywidualna sprawa na czym jeździsz.
I tak na zakończenie, jakbym Ci powiedział że wyglądasz jak LOL na GS 500 bo jesteś wysoki a byś wyglądał za to zajebi** na MZ to byś kupił? Czy tylko tak pytasz, a sam zdecydujesz?
Bo tak mi się wydaje, że ogromna część ludzi nie ma własnego zdania i są niezdecydowani jak jakieś panienki.
Motocykl to maszyna, a nie ubranie, nie ma zasady, nie szyje ich nikt na miare. Wsiadasz i jak czujesz się dobrze to jest Twój. Jakbym się miał pytać kogoś czy na tym wyglądam dobrze, a na tamtym źle to pewnie bym Ursusem jeździł...
Dajcie spokój, każdy sam decyduje. Pozdrawiam.
Dosiadam:
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm
Yamaha Thundercat sprzedany
|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm
Yamaha Thundercat sprzedany

|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
-
Vercef - VIP Åšcigacz.pl
Zrob tak jak ja. Pojeździj sezon lub dwa na tej małej mrówce i kup coś większego. Ja mam taki plan i bede dążył do tego żeby najdalej za 2 lata kupić duży sprzęt. Innej drogi chyba nie ma, no najwyżej przez szpital, ale tej nie polecam 

-
hefron - VIP Åšcigacz.pl
Witam ! a moze pojsc do salonu i na kazdym sprzecie zrobic kolko i wtedy sie okaze na jakim sie wygodniej jezdzi (mam 192 cm wzrostu i mi najlepiej sie jezdzilo FZS 1000 Fazer ale niemam jeszcze tyle kasy by go kupic)
- Sobieski
- Świeżak
Sobieski napisał(a):pojsc do salonu i na kazdym sprzecie zrobic kolko

Ciekawe w jakim salonie pozwola Ci zrobic na kazdej maszynie kolko?? A z reszta co sie bedziesz ograniczal do kolka. Idz i powiedz zeby Ci kazdego sprzeta na kilka dni dali zebys sobie pojezdzil.
...tak to tylko w Erze....
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości