buty Berik , jakie są wasze opinnie ?
• Strona 1 z 1
buty Berik , jakie są wasze opinnie ?
Witam ! Co sądzicie o tych bucikach koledzy ? http://moto.allegro.pl/item572291424_be ... lecam.html
Junak Jawa 350 GSXR 600 GSXR 1000 YZF R1 GSXR 1000 K8 GSXR 1300 K10
- ARTURO R1
- Świeżak
Buty super, a jak po naprawie gwarancyjnej, to używane, więc polecam do kompletu. Piszą, że mają też małe opakowania.
http://www.allegro.pl/item575538531_eco ... ow_5l.html
http://www.allegro.pl/item575538531_eco ... ow_5l.html
-
t_racer_ - VIP Ścigacz.pl
buty z wadami i profesjonalnie naprwione hmmmm daje to do myślenia zwłaszcza że na ten sezon arlen równierz wypuszcza swoje buty i ich cena oscyluje w granicach 800 zł......... 

AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Ścigacz.pl
Osobiscie bylem w tym sklepie. Z tego co sie orientuje duzo produktow (kurtki,buty,spodnie) mialo pourywane zamki,rzepy, ktore sa potem naprawiane. Duzych roznic nie zauwazylemn a nowe zamki wygladaly na solidne
Znam osobe, ktora kupila tam kurtke,buty i jest bardzo zadowolona, ale nie chce mowic ze to jest regula ;] Ceny maja na prawde rewelacyjne.
Mam takie pytanko. Niestety moje rekawice ze skóry kangura skapitulowaly tzn puscily szwy w okolicach bocznych palca (tego srodkowego od pokazywania wiadmo czego ;p moze za czesto go uzywalem czy co ;p) Czy jest jeszcze mozliwosc profesjonalnego zszycia i gdzie moglbym to ewentualnie zrobic?

Mam takie pytanko. Niestety moje rekawice ze skóry kangura skapitulowaly tzn puscily szwy w okolicach bocznych palca (tego srodkowego od pokazywania wiadmo czego ;p moze za czesto go uzywalem czy co ;p) Czy jest jeszcze mozliwosc profesjonalnego zszycia i gdzie moglbym to ewentualnie zrobic?
http://pl.youtube.com/watch?v=Ygm6irGpy ... re=related | | Pamietamy... [*]
-
s_extrem* - Świeżak
Witam !!! Kupilem beriki od tego goscia, Buty sa nowe ( bynajmniej ja takie otrzymalem ) pachnace nowoscia bez sladow uzytkowania czy tez ukrytych wad. Dodam jeszcze ze buty sa w oryginalnym opakowaniu kazdy ofoliowany oddzielnie. Osobiscie jestem bardzo zadowolony, za ta kase ciezko kupic cos podobnie dobrego. Pozdrawiam
- KKonrad9
- Świeżak
Witam.Co do butów to gadżet z drugiego posta nie będzie potrzebny.
Buty są nowe. Co do wad to powiem że odnośnie zamków ja mam problem. Buty niby napawione a ja mam problem po włożeniu spodni z kombinezonu (skura) niedałem rady zapiąć zamka w lewym bucie , prawy zpiął się z wielkim trudem. Ogólnie buty są bardzo wygodne , o ile może sie wypowiadć świeżak który nigdy nie miał butów motocyklowych na sobie. Może mam niewymiarowe łydki , bo stopa pasi idealnie . Ogólnie są bardzo wygodne myślałem że buty na moto to sztywne gómofilce ,a ja w tych czuje się jak w trampkach.
Buty są nowe. Co do wad to powiem że odnośnie zamków ja mam problem. Buty niby napawione a ja mam problem po włożeniu spodni z kombinezonu (skura) niedałem rady zapiąć zamka w lewym bucie , prawy zpiął się z wielkim trudem. Ogólnie buty są bardzo wygodne , o ile może sie wypowiadć świeżak który nigdy nie miał butów motocyklowych na sobie. Może mam niewymiarowe łydki , bo stopa pasi idealnie . Ogólnie są bardzo wygodne myślałem że buty na moto to sztywne gómofilce ,a ja w tych czuje się jak w trampkach.
- _BARTEK_
- Świeżak
ja zakupiłem u tego gościa buty,zadzwoniłem wypytałem co i jak,powiedział że w moim rozmiarze ma 3 pary w tym jedne wogóle nie używane,dogadaliśmy się i przyszły,i faktycznie nówki,nie śmigane,przymierzyłem i o dziwo pasowały,choć to pierwsze moje buty na moto ale kumple którzy znają się na rzeczy mówią że lepiej nie mogłem trafić za taką kasę,a za dwa trzy miesiące powiem jak się sprawują,
- ciezki1
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe