POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Witam!
Forum już czytuję od dłuższego czasu ale w końcu czas się przywitać.
Mam na imię Robert, lat 27. Mieszkam w okolicach Tarnowa i jestem szczęśliwym posiadaczem Suzuki Bandit 1200 SA. Jest to mój pierwszy moto i szczęśliwie bez większych przygód od września nim jeżdżę.
Zrobiłem nim 14 tys kilometrów ale w ostatni weekend jak jechałem przez sypiący śnieg postanowiłem już zakończyć sezon i zabrać się za zimowe dłubanko przy moto.
Pozdrawiam wszystkich.
Forum już czytuję od dłuższego czasu ale w końcu czas się przywitać.
Mam na imię Robert, lat 27. Mieszkam w okolicach Tarnowa i jestem szczęśliwym posiadaczem Suzuki Bandit 1200 SA. Jest to mój pierwszy moto i szczęśliwie bez większych przygód od września nim jeżdżę.
Zrobiłem nim 14 tys kilometrów ale w ostatni weekend jak jechałem przez sypiący śnieg postanowiłem już zakończyć sezon i zabrać się za zimowe dłubanko przy moto.
Pozdrawiam wszystkich.
- gniady
- Świeżak
Witam ;]
Mam na imie Tomek mam 16 lat smigam na derbi sendzie a na wiosne przesiadam sie na Aprilie Sx 125
Jestem z Nowego Sącza
Dopiero jestem za pierwszym sezonem " Miejskiej dżungli "
Pozdrawiam
Mam na imie Tomek mam 16 lat smigam na derbi sendzie a na wiosne przesiadam sie na Aprilie Sx 125

Jestem z Nowego Sącza

Pozdrawiam
Provehito in altum ^^ | | http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Der ... e,SM/41281
-
Goolas - Świeżak
Witam,
Mam na imię Magda, (ulubiony kolor i znak zodiaku pominę ;p), mieszkam w Poznaniu a w sporcie motocyklowym jestem zupełnie świeżakiem bo motocykl kupiłam 2 miesiące temu (kawasaki ninja 2008r. 250r) taki jak doradziliście na forum- i póki co jestem z niego ogromnie zadowolona
Motocyklami zaczęłam interesować się od 2 lat kiedy to będąc rok na socratesie w Belgii kiedy to kolega przewiózł mnie swoją Aprillą, wtedy zachorowałam na motocykle...i tak już zostało... pasja jest coraz większa choć w Polsce nie znam jeszcze nikogo kto by się interesował motocyklami...
Czym bym chciała jeździć? Nie będę oryginalna i powiem że r6 na torze Poznań
pozdrawiam
Mam na imię Magda, (ulubiony kolor i znak zodiaku pominę ;p), mieszkam w Poznaniu a w sporcie motocyklowym jestem zupełnie świeżakiem bo motocykl kupiłam 2 miesiące temu (kawasaki ninja 2008r. 250r) taki jak doradziliście na forum- i póki co jestem z niego ogromnie zadowolona

Motocyklami zaczęłam interesować się od 2 lat kiedy to będąc rok na socratesie w Belgii kiedy to kolega przewiózł mnie swoją Aprillą, wtedy zachorowałam na motocykle...i tak już zostało... pasja jest coraz większa choć w Polsce nie znam jeszcze nikogo kto by się interesował motocyklami...

pozdrawiam
co cię nie zabije to cię wzmocni
-
diuna - Świeżak
[/img]diuna napisał(a):Witam,
pozdrawiam
- Załączniki
-
- my ninja.jpg (30.17 KiB) Przeglądane 4864 razy
-
diuna - Świeżak
hej wszystkim jestem Damian mieszkam w Biłgoraju mam 15 lat .Jeździłem pierwszy sezon hondą MTX 80 r2 na forum siedzę od dawna ale dopiero nie dawno zacząłem sie troszkę udzielać pozdrawiam i szerokości wszystkim
off road squad bilgoraj
była kochana honda mtx czekam na nową furmankę
była kochana honda mtx czekam na nową furmankę
-
damianjudo - Świeżak
witam mam na imie Piotrek mam 14 lat i posiadam od ponad roku yamahe raptor 660 mieszkam w ustrzykach (Bieszczady:)
pozdrawiam:)
pozdrawiam:)
- piotrekyfm
- Świeżak
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Nazywam się Łukasz jestem z Puław. Mam 17 lat. Na razie jeszcze yamaha TZR 50, ale mam nadzieję, że jak za rok zdążę zdać prawo jazdy to będzie coś większego. Pozdro!
"Wiem, kiedy zawodzę, wiem ile jestem wart Tyle razy mnie uchronił tylko głupi fart..."
-
Drexav - Świeżak
Witam Wszystkich,
Kuba (27 lat) prawko od 10lat, narazie doświedczenia zwiazane z samochodami, z motocyklami dopoki nie zrobilem prawka kat. B wiec cale wieki temu. Planuje powrocic a zarazem rozpoczac przygode z moto od FZ6, lub GSR600, albo Horneta600 ostatecznie Bandit600 nie moge sie zdecydowac,
Pozdro
Kuba (27 lat) prawko od 10lat, narazie doświedczenia zwiazane z samochodami, z motocyklami dopoki nie zrobilem prawka kat. B wiec cale wieki temu. Planuje powrocic a zarazem rozpoczac przygode z moto od FZ6, lub GSR600, albo Horneta600 ostatecznie Bandit600 nie moge sie zdecydowac,
Pozdro
- Ku-Ba-Si-Ns-Ki
- Świeżak