Rządowa Lancia potrąciła motocyklistę
• Strona 1 z 1
Rządowa Lancia potrąciła motocyklistę
http://wiadomosci.onet.pl/1574275,11,item.html (otwórz link)
F4i Sport
-
fantom - Świeżak
będzie wina motocyklisty bo jechał jak wariat i mi nagle wyskoczył a ja jak patrzylem to go nie bylo
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Ścigacz.pl
Ech, no zdarza się, przynajmniej tyle dobrze, że nie naskoczyli na motocyklistę i niejako przyznali się do winy. Wypadki były i będą, kwestia tego jacy ludzie w nich uczestniczą, a Ci posłowie, mimo że się przeliczyli, nie wieszają o dziwo psów na motocykliście, więc jest nienajgorzej.
Chłopak żyw - to najważniejsze (chociaż nie wiadomo czy chłopak, ale jakby to była dziewczyna to by też roztrąbili ).
Pozdrawiam.
P.S. A czemu niby motocyklisty?
Chłopak żyw - to najważniejsze (chociaż nie wiadomo czy chłopak, ale jakby to była dziewczyna to by też roztrąbili ).
Pozdrawiam.
P.S. A czemu niby motocyklisty?
Ostatnio edytowano 18/7/2007, 23:38 przez silver, łącznie edytowano 1 raz
Suzuki GSX1100F 1995
-
silver - VIP Ścigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
-
OUTLAW. - Świeżak
Jednak poseł Adamczyk asekuracyjnie ściemnia, że dwa pasy były wolne więc moto musiał jechać blisko osi jezdni. Na egzaminie za przekroczenie linii zderzakiem na manewrach oblewają, no ale poselski kierowca to inna bajka. Może kiedyś sam zostanie posłem jak poprzedni kierowca Leppera - Misztal.
Gdyby jednoznacznie ustalili winę kierowcy samochodu, byłaby to mała cegiełka do zmiany stereotypu, że "motocykliści to ZAWSZE jeżdżą jak wariaci".
Gdyby jednoznacznie ustalili winę kierowcy samochodu, byłaby to mała cegiełka do zmiany stereotypu, że "motocykliści to ZAWSZE jeżdżą jak wariaci".
F4i Sport
-
fantom - Świeżak
No dla komentujących (niektórych, innych przepraszam jeśli poczuli się urażeni) to GSX600F to motorynka więc żal mi ich chyba na niczym większym nie jeździli, a przecież już na mocniejszej 125 zaczna się zabawa.
NIE DAJMY ZARABIAĆ ZŁODZIEJOM
- kupujmy szpeje z papierami
Treści wyrażone w tym poście są moją prywatną
opinią, nie biorę odpowiedzialności za ich wykorzystanie.
- kupujmy szpeje z papierami
Treści wyrażone w tym poście są moją prywatną
opinią, nie biorę odpowiedzialności za ich wykorzystanie.
-
stecarlos - Świeżak
http://www.youtube.com/watch?v=ejmOfOms ... ed&search= pieprzeni katamaraniarze, po co im w ogole lusterka?
-
Rafal328 - Świeżak
No tak, teraz oskarza motocykliste o zaatakowanie tylnim kolem sluzbowego samochodu premiera czy innej kaczki jak nic dozywocie polaczone z codziennym ogladaniem TV Trwam (to sie resocjalizacja nazywa)
......::::2006 Honda CBR 600 RR:::::........
-
4R8EN - Świeżak
ale zauwazcie jaka propaganda. tyt. w tym filmiki z miejsca zdz\arzenia "motocyklista uderzyl w lancie" a nie lancia uderzyla.
- kondzior1410
- Świeżak
no własnie tez na to zwróciłem uwage...boja sie...w końcu już mamy państwo policyjno, totalitarno prokuratorskie...za Lancia uderzyła w motocykliste to pewnie by chcieli zaraz koncesje odebrac...
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
...
Niewiem czy ktoś z was doczytał, że po potrąceniu usunęli się z miejsca wypadku nie wzywając pomocy, po pogotowie zadzwonili przechodnie
- Suzuki GSR-600
- Świeżak
Uciekl z miejsca wypadku.... z tego co wiem to groza za to powazne konsekwencje o wyrzutach sumienia nie wspominajac... a zapomnialem u nas rzadzacy odruchow sumienia nie maja.... ciekawe czy zostanie tak samo ukarany jak kazdy inny obywatel...
- leo1983
- Świeżak
patrz na daty.ciekawe czy zostanie tak samo ukarany jak kazdy inny obywatel...
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coś do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
• Strona 1 z 1