[Rynek motocyklowy - raporty] Jazda bez prawa jazdy - głó
• Strona 1 z 1
[Rynek motocyklowy - raporty] Jazda bez prawa jazdy -
Dyskusja na temat: Jazda bez prawa jazdy - główna przyczyna wypadków?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Jazda bez prawa jazdy - główna przyczyna wypadków?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Jazda bez prawa jazdy - główna przyczyna wypadków?
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Moim zdaniem brak kat. A w PL ma się nijak do ilości śmiertelnych wypadków, ponieważ w PL system szkolenia młodych kierowców to na chwilę obecną dno i wodorosty...
Jak ja robiłem kurs to 3/4 kursantów pomijając fakt, że przyjeżdżali motocyklami to umiejętnościami przewyższali instruktorów o lata świetlne...
<br><hr>malomi
Jak ja robiłem kurs to 3/4 kursantów pomijając fakt, że przyjeżdżali motocyklami to umiejętnościami przewyższali instruktorów o lata świetlne...
<br><hr>malomi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zgodzę się z przedmówcą.Komentatorzy napisał(a):Moim zdaniem brak kat. A w PL ma się nijak do ilości śmiertelnych wypadków, ponieważ w PL system szkolenia młodych kierowców to na chwilę obecną dno i wodorosty...
<br><hr>malomi<br>
Niewiele w naszym kraju OSK, które uczą czegokolwiek więcej niż zdania egzaminu, a czasem nawet tego nie.
Cały czas jest nagonka na "dawców organów", gdzie w min 80% nie są oni sprawcami wypadków, a giną niezależnie od posiadanych dokumentów, czy doświadczenia.<br><hr>Ptik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Temat ciekawy i warty głębszej analizy. Niestety policja polska nie dysponuje w statystykach wypadków danymi w rozbiciu na posiadanie lub nieposiadanie prawka. Szkoda
<br><hr>onkel pyjter

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie jest tak żle z naszymi szkoleniami.Ja miałem fajne OSK gdzie było 6 motorów,zdałem za 1 razemPoza tym,warto miec prawko bo można jeżdzic na testówkach w dni otwarte
<br><hr>left 4 dead

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wielkie mecyje, ci co robią kat. B też przyjeżdżają własnymi autami, a ci mocniej opaleni i o wąskich oczach autami klasy wyższej<br><hr>kursantKomentatorzy napisał(a):Moim zdaniem brak kat. A w PL ma się nijak do ilości śmiertelnych wypadków, ponieważ w PL system szkolenia młodych kierowców to na chwilę obecną dno i wodorosty...
<br><hr>malomi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wolę te 20 % kierowców bez prawa jazdy jeśli są oni OSTROŻNI i ROZWAŻNI podczas jazdy niż w/g mnie ok. 50% tych co mają uprawnienia i mają też w d..*** wszelkie zasady poruszania się po drogach. <br><hr>adastra13
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wolę te 20 % kierowców bez prawa jazdy jeśli są oni OSTROŻNI i ROZWAŻNI podczas jazdy niż w/g mnie ok. 50% tych co mają uprawnienia i mają też w d..*** wszelkie zasady poruszania się po drogach. <br><hr>adastra13
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 6 gości