[Aktualności] Policja: Bierzemy się za motocyklistów!
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Policja: Bierzemy się za motocyklistów!
Dyskusja na temat: Policja: Bierzemy się za motocyklistów!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Policja: Bierzemy się za motocyklistów!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Policja: Bierzemy się za motocyklistów!
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ciekawe kiedy ta dojna krowa czyli społeczeństwo, zamiast dawać mleko nasra im do tego ich wiadra...<br><hr>ART
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Po pierwsze na wypadkach czy śmierci motocyklistów nikt nie traci poza zakładami ubezpieczeń bo przecież motocykliści jak inni uczestnicy ruchu są ubezpieczeni.
Po drugie- fotoradary działają tylko na zamiejscowych nie znających terenu więc Straż Miejska nie zarobi na tubylcach biorących udział w wyścigach.
Po trzecie: władze doprowadzą do tego że tylko głupek będzie jeździł z widoczną tablicą rejestracyjną (niewielkie sankcje) co sprawi że rozpoznanie sprawcy nie tylko ucieczki ale i wypadku jeśli da rady uciec będzie niemożliwe. Mało tego, motocykl chociaż niepozorny ale z dobrym jeźdźcem potrafi również być niebezpieczny dla nadgorliwych stróży prawa. Słyszałem o tym że garść nakrętek rzuconych na maskę auta z wideo rejestratorem potrafi je skutecznie spowolnić a wystawiona ręka w rękawicy czy noga w motocyklowym bucie wysłać nadgorliwego gliniarza na urazówkę...
Zrobili nagonkę na pijanych kierowców (i bardzo dobrze) a efekt jest taki że coraz częściej słychać o próbach rozjechania policjanta i o karkołomnych ucieczkach. Motocykliści co prawda nie piją ale pieniądze nie lecą im z nieba a PJ jest również potrzebne do jazdy czymś innym więc przyciśnięci do muru również pokażą swoje...Jakie będą efekty tego nie trudno przewidzieć...<br><hr>marian65
Po drugie- fotoradary działają tylko na zamiejscowych nie znających terenu więc Straż Miejska nie zarobi na tubylcach biorących udział w wyścigach.
Po trzecie: władze doprowadzą do tego że tylko głupek będzie jeździł z widoczną tablicą rejestracyjną (niewielkie sankcje) co sprawi że rozpoznanie sprawcy nie tylko ucieczki ale i wypadku jeśli da rady uciec będzie niemożliwe. Mało tego, motocykl chociaż niepozorny ale z dobrym jeźdźcem potrafi również być niebezpieczny dla nadgorliwych stróży prawa. Słyszałem o tym że garść nakrętek rzuconych na maskę auta z wideo rejestratorem potrafi je skutecznie spowolnić a wystawiona ręka w rękawicy czy noga w motocyklowym bucie wysłać nadgorliwego gliniarza na urazówkę...
Zrobili nagonkę na pijanych kierowców (i bardzo dobrze) a efekt jest taki że coraz częściej słychać o próbach rozjechania policjanta i o karkołomnych ucieczkach. Motocykliści co prawda nie piją ale pieniądze nie lecą im z nieba a PJ jest również potrzebne do jazdy czymś innym więc przyciśnięci do muru również pokażą swoje...Jakie będą efekty tego nie trudno przewidzieć...<br><hr>marian65
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kgr widze że twoje życie musi byc okropnie nudne i beznadziejne skoro nie masz nic ciekawszego do roboty tylko wylapywac drobne literowki.. <br><hr>Baq
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niech się sami za siebie wezmą a nie za MOTOCYKLISTÓW. Banda niedouczonych pajaców co zachodzą ludziom drogę a ich edukacja motocyklowa zakończyła się na komarku lub motorynce!!!!!!!! ale jak przyjdzie co do czego to zachowują się jak by wszystkie rozumy pozjadali.Komuna się skończyła i policjant jest takim samym człowiekiem jak my i nie powinien tego wykorzystywać podczas kontroli.Kamizelki rozdają ha ha ha banalne i śmieszne, niech ich wszystkich wyślą na douczenie z zakresu motocykli i ich działania a później dopiero "KRAWĘŻNIKÓW" NA DROGĘ WYPUSZCZAĆ !!!!
takie jest moje zdanie!!!!!<br><hr>MOTOCYKLISTA 30
takie jest moje zdanie!!!!!<br><hr>MOTOCYKLISTA 30

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powinni zwrócić szczególnie uwagę na żuków na zippach ! przekleństwo na drogach !<br><hr>odiro
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tjaaa niech sie sami najpierw ogarna... My ogarniamy sie sami... W kazdej szanujacej sie motogrupie, kasztanow ustawiaja sami starsi wyjadacze. Policja niech sie skupi na rowerach._<br><hr>miki1406Komentatorzy napisał(a):Niech się sami za siebie wezmą a nie za MOTOCYKLISTÓW. Banda niedouczonych pajaców co zachodzą ludziom drogę a ich edukacja motocyklowa zakończyła się na komarku lub motorynce!!!!!!!! ale jak przyjdzie co do czego to zachowują się jak by wszystkie rozumy pozjadali.Komuna się skończyła i policjant jest takim samym człowiekiem jak my i nie powinien tego wykorzystywać podczas kontroli.Kamizelki rozdają ha ha ha banalne i śmieszne, niech ich wszystkich wyślą na douczenie z zakresu motocykli i ich działania a później dopiero "KRAWĘŻNIKÓW" NA DROGĘ WYPUSZCZAĆ !!!!
takie jest moje zdanie!!!!!<br><hr>MOTOCYKLISTA 30<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Coś w tym jest. Jak jeżdżę 15 lat samochodem to miałem JEDNĄ kontrolę. Zrobiłem sobie 2 lata temu prawko A, kupiłem motocykl i jak dotąd miałem 6 SZEŚĆ kontroli!!! Zero punktów póki co:)<br><hr>Miś Misiowaty
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
banda pajaców, biorą sie za motocyklistów, u siebie barany najpierw niech zrobią czystki. A dopiero potem gryść kundle rękę karmioncego pana.<br><hr>BORRYS
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mnie mogą brać nawet pod mikroskop elektronowy. Jeżdżę przepisowo i nic mi nie grozi. A Policja wykonuje tylko swoją pracę. Nie wiem po co to bicie piany.<br><hr>Gnypek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak oni się wezmą za motocyklistów jak wszyscy będą musieli ochraniać Trynkiewicza?
<br><hr>kamila stocha

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości