Zobacz wątek - <i>[biblioteka]</i> Motocykliści to dostawcy nerek -...
NAS Analytics TAG

[biblioteka] Motocykliści to dostawcy nerek -...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 23/1/2014, 19:36

Hehe :) Nawet na rowerach zginęło więcej osób a o nas mówią że jesteśmy szaleńcami na drogach :D Rowerzyści na motocykle!! :D<br><hr>Zmotoryzowana
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/2/2014, 21:53

Panowie redaktorzy nie zapominajcie ze my tez namy auta, rodziny itd...to ze czlowiek jezdzi moto.to robi to po to ze to kocha,smierc motocyklistow powoduja wlasnie takie osoby jak wy..zal bo pucha zawsze zostanie pucha<br><hr>adam
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/2/2014, 11:49

"...o tyle matematyki oszukać się już nie da". Matematyki może oszukać się nie da, ale matematyką oszukiwać już tak: mam przed sobą raport PZPM z roku 2012, podaje on, że w 2010 roku w Polsce zarejestrowanych było niemal 26 mln samochodów (w tym 23 mln. samochody osobowe) i ledwie 1 013 014 motocykli. Zatem choć motocyklistów jest dwudziestopięciokrotnie mniejsza ilość niż kierowców samochodów, liczba ofiar śmiertelnych w tej grupie to aż jedna czwarta z tego, ilu zginęło użytkowników samochodów (pomijam już fakt, że na motorze siedzi zwykle jedna osoba, a w samochodzie więcej, więc przytaczane tu porównanie jest znacznie zaniżone). Aż nadto dostatecznie widać tu, że śmiertelność motocyklistów jest wielokrotnie większa niż kierowców.<br><hr>Marcel Duchamp
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/2/2014, 14:09

Psioczymy na Trójkę, wkurza nas stereotyp motocyklisty chuligana a tymczasem biorę do ręki ot, choćby Motocykl, nr 3/2014 i czytam w porównaniu pewnych maszyn o tym, że na jednej z nich biker staje się, cytuję, "ulicznym bandytą"... W artykułach poświęconych motocyklom często przewijają się określenia o "ulicznych wojownikach", "panowaniu", "pokazywaniu, kto tu rządzi"... a potem dziwimy się, że paru niekumatych w temacie redaktorków powtórzy głośno to, do czego przekonujemy sami tzw. świat...<br><hr>Lukaszo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/6/2014, 16:46

Komentatorzy napisał(a):Psioczymy na Trójkę, wkurza nas stereotyp motocyklisty chuligana a tymczasem biorę do ręki ot, choćby Motocykl, nr 3/2014 i czytam w porównaniu pewnych maszyn o tym, że na jednej z nich biker staje się, cytuję, "ulicznym bandytą"... W artykułach poświęconych motocyklom często przewijają się określenia o "ulicznych wojownikach", "panowaniu", "pokazywaniu, kto tu rządzi"... a potem dziwimy się, że paru niekumatych w temacie redaktorków powtórzy głośno to, do czego przekonujemy sami tzw. świat...<br><hr>Lukaszo<br>
No bo przecież trudno zaprzeczać faktom. Testosteron buzuje i każe zabawić się w wojownika. Motocykl jest idealną do tego zabawkę. Te bojowe kubraczki, te "bandit" w nazwach motocykli.. nawet ten dziwny irokez w logo tej strony. Przecież to jasne, że to wszystko ma się kojarzyć z walką, dominacją, poczuciem władzy i pogardy dla innych. Polecam filmiki Hollywood Stuntz - tam dobrze widać, na czym polega ta zabawa.<br><hr>Raf
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/6/2014, 16:49

Komentatorzy napisał(a):Mnie to rozwala, że wszyscy w takich chwilach są święci! A jak przyjdzie do pogaduch z kolegami to jeden większy wariat od drugiego. Kupcie sobie po koszulce "ride hard or go home" i głoście że motocykliści sypią kwiatki na procesji i nie są wcale tacy źli! Ja wiem po co kupiłem mój motocykl. Kupiłem po to, żeby moją łobuzerską część duszy ludzie oglądali z podziwem i strachem. Nic w życiu nie przyszło mi łatwo, nie myślcie sobie, długoo pracowałem na to moje marzenie.. A przecież nie po to, żeby ze 100km używać tylko 10-ciu. Teraz pewnie Wy nazwiecie mnie dawcą i psują opini, a latem na drodze nawet nie odmachacie! Szczególnie ci nad wyraz ostrożni, na chromowanych chopperach za 30 klocków. Życzę wam dużo zdrówka!!!<br><hr>Miłosz<br>
No tak, Ty przynajmniej jesteś szczery. Przybywa Was niestety i tylko czekać, aż będziecie montować takie akcje jak w Stanach, żeby "łobuzerską część duszy ludzie oglądali z podziwem i strachem".<br><hr>Raf
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

na górê